Dnia 2020-11-27 o godz. 10:26 ~KaszelChroniczny napisał(a): > Instytucja została wpisana na czarną listę firm wspierających Strajk Kobiet. > > Narodowcy postanowili się zemścić ! Firmy narodowościowe również ! > > >
ludzie po akcji zamknij konto w mbanku na fb masowo likwidują konta w tym banku .A to rodzi niepokój i złą opinie o tym banku.Ja mam też złą opinie bo bank powinien zająć się robieniem kasy a nie polityką .Po za tym oferta mbanku jest słaba nie konkurencyjna z innymi bankami ,A i jeszcze skoro ma być na bankach tylko lepiej to czemu tak zwalniają .Ja uważam że mbank jest przewartościowany a jak dojdzie kara za kredyty frankowe a może być gigantyczna i jeszcze te pozwy cywilne a jak sobie radzi główny udziałowiec też coś nijak czyżby nacjonalizacja .w każdym bądz razie bedzie ciekawie ja tego papieru nie mam
mBank ma niekonkurencyjna oferte ? Czlowieku na jakim ty swiecie zyjesz ? Ma 2 konra prywatne i 2 firmowe w mbanku. Wierz mi ze dlugo porownywalem oferty wiec przestan sciemniac trolu.
Musi spaść bo ing dokupuje :)
Zarząd spółki mBank S.A. ("Bank") podaje do wiadomości, że 20 listopada 2020 roku Bank otrzymał od Nationale-Nederlanden Powszechne Towarzystwo Emerytalne S.A. ("Nationale-Nederlanden PTE") zawiadomienie o zwiększeniu udziału funduszy zarządzanych przez Nationale-Nederlanden PTE w ogólnej liczbie głosów na Walnym Zgromadzeniu Banku powyżej 5% w wyniku nabycia akcji Banku w transakcjach na GPW w Warszawie, rozliczonych w dniu 12 listopada 2020 roku. Zgodnie z zawiadomieniem, po rozliczeniu wyżej wymienionych transakcji, fundusze zarządzane przez Nationale-Nederlanden PTE posiadały łącznie 2 125 162 akcji Banku stanowiących 5,02% kapitału zakładowego i uprawniających do 2 125 162 głosów (5,02%) na Walnym Zgromadzeniu.