jestem na GPW od 26 lat w tym ponad 20 jako doradca inwestycyjny, nie pozbywajcie się tych walorów poniżej 400 zł,dlaczego ? jeśli wyrażacie zainteresowanie-mogę wyjaśnić
1.Bo spółka perspektywiczna! 2. Zarabija prawdziwe pieniadze. 3. Polska sie rozwija a co za tym idzie coraz wieksza bedzie potrzeba utylizacji itp. 4. Stosunkowa mala ilosc akcji .......
Tu sprawa nie jst prosta.. Pure jes na NC i zwiazany jest z nowymi technologiami medycznymi. Czyli coś wyjdzie albo nie wyjdzie...... Też sie zastanawiam czy wchodziuć w Pure ...... macie jakieś przemyslenia ?
pure biologics dla mnie osobiście niekoniecznie, udziału w tej ofercie nie wezmę-za dużo niewiadomych a kupowania kota w worku nie toleruję a jeśli mowa o PCF pojawiają się rysy na tym IPO a to coraz bardziej zniechęca do udziału w tej ofercie,im bardziej analizuję prospekt tym mniej mi się PCF podoba-jak chcecie to napiszę dlaczego, MO-BRUK natomiast z tych 3 ofert lśni najmocniej bez dwóch zdań
ok-to w pierwszej kolejności sugeruję abyś przeczytał analizę IPO PCF przeprowadzoną przez ADAMA HAJDAMOWICZA redaktora Bankier.pl a potem będziemy kontynuować, zwróć szczególną uwagę na WYNIKI FINANSOWE ale nie tylko
Nasze biuro uważasz za słabe? Przyjdź to się przekonasz. Zapewniam cię, że nasze biuro porad finansowych jest najnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajlepsze.