• Cisza a pakiety lecą Autor: ~Sheep [78.11.162.*]
    27k za 0,30 Ładnie, ładnie :)
  • Re: Cisza a pakiety lecą Autor: ~Sheep [78.11.162.*]
    No nikt nie komentuje to ja: JAK NA BHX PAKIECISKO 27 TYSI SZTUKÓW ZA 8,10 PLN TO BATON!
    A jednak ktoś czyta :)
    Dobra, daję juz spokój.
  • Re: Cisza a pakiety lecą Autor: ~taktak [79.191.216.*]
    Wielu czyta, ale co tu pisać. Spółka pikuje w dół.
    Tak sobie myśle i myślę... Bo jest taka teoria..., ale nie wiem czy tu zadziała. Trzeba by jeszcze choć z jeden pozytywny symptom.
    A tu praktycznie wymieranie. Nawet na forum. Dobrze że choć drony fruwają :)
    Drony to nie tej firmy i wygląda to na wynik jedynie układów Huczały. Taki wciąż dobrze zapowiadający się startup. Mnie rozwaliło jak przeczytałem, co proponuje helis...: wyświetlane reklamy na koła rowerów?! :o masakra.
    Jak widzę to jeden... pakiet. 27k to lewie 9 tys. Raczej marnie
    Zawsze coś. Ktoś to kupił:)
    A Spartakus to co? Wasz Prezio ma może znajomosci w wojsku albo w Inpoście? W przetargach jakichś firma startuje czy tylko myśli co by tu wymyslec?
    Jakieś tam znajomości ma, ale raczej nie w firmach u potencjalnych inwestorów. Widać, że się odnalazł w strupach i pewnie w polityce (drony nad narodowym, dezynfekowanie Katowic..), ale to daje jedynie możliwości działania na pokaz.
    No Właśnie! Pokazac się najpierw trzeba!. Ty jak żonę wybierałeś tez najpierw patrzyłeś!
    Katowice dezynfekowane- nie wiedziałam !. No widziśz PR! Trzeba pokazac światu do czego drony wykorzystac można. Przecież za 5 lat będą śmicać wszędzie! Szybko, tanio i do wszystkiego !
    Rzecz w tym, że pomysł trzeba sprzedać a nie pokazywać. Inwestor nie potrzebuje oglądać produktu w TV, ale musi się przekonać, że na nim zarobi.
    No to z tabelkami w ekselu Prezes ma za inwestorami ganiać? TRZEBA LUDZIOM POKAZAC ŻE TO NIE ZABAWKI SĄ!!!
    A MOŻE TUTEJSZE DRONY JAKIEŚ HORENDALNIE DROGIE SĄ, CO???
    Pozytywnie się nazywasz ( zakładam że to nie cyniczne taktak ::))), siedzisz tu pewnie długo, to z całą pewnością masz jakieś przemyślenia.

A z reklamami świecącymi na kołach to co się nie podoba? Są przecież na tych kołach reklamy nieświecące.( na wszystkich roweracj miejskich chociażby), A świecące to i widoczne od 15 w zimę do 8 rano,I dla bezpieczeństwa dobre (rowerzysty i kierowców) i bajer niezły. Taka reklama to zamias kamizeli odblaskowej przymusowa powinna być !!!
    Psy z obrożami świecacymi po trawie ganiają a rowery po ulicach widoczne to żle??? Co się czepiacie?
    Pokazuje się inwestorowi na spotkaniu a nie w tv. Jak pisałem to dla mnie niestety typowy niespełniony startupowiec. Widziałem wiele takich szalonych pomysłów, o których było głośno, ale sztuką jest przede wszystkim wdrożenie. Mało wiarygodnie brzmiało też oświadczenie prezesa, że Saudyjczycy chcieli budować fabrykę jego dronów, ale on chce w Polsce. Ot złotousty prezes.
    Świecąca reklama na kołach to efektowny pomysł, ale jak widać nikt nie wie jak go sprzedać. Jak niby miałby rowerzysta pobierać opłatę za reklamowanie tego czy owego... itd.
    Może nie rowerzysta a własciciel roweru?
    Cóż, nie każdy umie towar sprzedać, to fakt. Ale znam człowieka który umie sprzedac wszystko, Serio! No, ale on jest jeden jedyny taki :). Ciekawe czy prezio szukał kogoś kto by mu drony i reklamy sprzedał?
    Poza tym drony to nie firma bindry.
    Nie jego,nie jego
    A Ty czemu tu siedzisz? Tak mnie tu namawiasz że zaraz wywalę tych parę akcyjek a Ty się bedziesz tu kisić sam w swoim własnym syropie. Malkontent straszny jesteś. Weź no różowe okulary se kup.
    Siedzę bo mam te akcje. A okulary nie pomogą na realizm.
[x]
BINARY 0,00% 3,50 2026-02-16 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.