jest to najgorsza spółka n NC - szkoda czasu się w nią bawić. Jako jedyna nic nie urosła przez cały okres trwania pandemii - nawet badziewiaki emitujące akcje dla przetrwania zrobiły po 100 % i więcej - można mnożyć przykłady. A tu gdyby nie Prezes to byśmy już dawno mieli 40 gr. - niestety muszę ją wywalić przy najbliższej okazji.
strata czasu i pieniędzy - generalnie jedna z lepszych na NC - ale gniot dla inwestorów. Nie wiem co by musiało się stać aby to urosło. Wg mnie następne wyniki powinny być super - bo rozliczą kontrakty za 5 mln -dlatego zrobię tak samo -
byli inni którzy brali dwa lata temu, tez byli wróżbici , ze zbankrutują , że trup etc. Ja tez się do tych zbierających zaliczam już kapitał mi się zwrócił 10 krotnie i znowu zbieram. Czytam sprawdzam obserwuję oby więcej takich spółek na NC. Jestem przekonany , ze kiedyś będę żył z dywidendy na tej spółce ale nie liczę że wcześniej niż za 5 optymistycznie 3-4 lata. Covid mocno spowolnił jej wzrost bo też pewnie mielibyśmy podwojone przychody. Kto rozumie co spowodowały obostrzenia w gospodarce ten wie, że wyniki tegoroczne są … bardzo dobra perspektywą.