• a dzisiaj.. Autor: ~Klops [77.115.50.*]
    ..jeszcze bardziej się zmniejszył free float ciekawie zaczyna to wyglądać.
  • Re: a dzisiaj.. Autor: ~jarekklin [83.145.187.*]
    musi być wolumen dzienny tak aby spólka była płynna i można było kupic/sprzedać akcje, bez tego nie da się na dłuższy termin. Teraz jest w miare ok i mnijsi gracze którzy chcą zainwestować np 30k (jak niejaki biznesmen z forum) tez mogą kupić sprzedać swój mikro pakiecik. Wiesi gracze trzymaja papier, ewentualnie graja jakąś mniejsza częścią.
  • Re: a dzisiaj.. Autor: ~Biznesmen [87.101.22.*]
    Lepiej wejść z 30k niż udawać,że ma się akcje :-)
    częśc osób faktycznie udaje że ma akcje bo tak lubia, a częśc ma sporo większy pakiet i nie marudzi
  • Re: a dzisiaj.. Autor: ~Biznesmen [5.173.97.*]
    Z całym szacunkiem,ale wnioskując po postach należysz do tych co nie mają akcji.
    Jak na udziałowca i znawcę,to jesteś mało konkretny w przypadku negatywnych komentarzy reszty bandy
    napisz ile dla Ciebie to jest dużo akcji oraz jaką ceną ich mam wystawić w arkuszu to zmienisz zdanie
  • Re: a dzisiaj.. Autor: ~Biznesmen [87.101.22.*]
    Nic nie musisz wystawiać w arkuszu. Jedyny konkretny dowód to zrzut z konta maklerskiego. Oboje wiemy,że tego nie zrobisz. Mógłbyś zamazać najważniejsze informacje,ale i tak tego nie zrobisz,no bo przecież nie masz tych akcji.
    Nie wiem po co w ogóle z tobą dyskutuje. Bądź konkretniejszy na przyszłość.
    masz wogłoe szczęście że z Toba rozmawiam, nie mam czasu na robienie skrinóe i udostępnianie to głupota bo można coś takiego sfałszowac natomiast wystawionych akcji widocznych dla wszytkich w zaproponowanej przez ciebei cenie nie. No ale Ty biznesmen jesteś co łyka akcje za 30k:-).
    mam propozycje wystaw swoje wszytkie akcje w cenie 6,60 a ja wystawię 4 x tyle co ty w cenie 6,70. Zobaczymy jaki z Ciebie kozak
  • Re: a dzisiaj.. Autor: ~Leo [89.72.20.*]
    A jaki był poprzedni ?
  • Re: a dzisiaj.. Autor: ~Art [87.205.69.*]
    Bodajże 49%
    tak ciężko zajrzeć w historię notowań???? ludzi jak wy gracie?
  • Re: a dzisiaj.. Autor: ~Steelers [94.254.204.*]
    Oderwali sie goscie od lopaty i chca sie bawic na gieldzie. Jak takich prostych rzeczy nie potraficie poszukac, bo nazawsze staniecie sie dostawcami kapitalu dla prawdziwych graczy
  • Re: a dzisiaj.. Autor: ~Klops [37.47.155.*]
    Ponad 60 % przy 2.8 mil a po dodaniu około 2.5 mil akcji było 49% a dzisiaj to jak widać.
  • Re: a dzisiaj.. Autor: ~Px [77.89.105.*]
    Panowie 30k przy moim pakieciku 500 akcji XD ale kupionych na widłach 4.32 więc dobrze że tylko tyle :D
  • Re: a dzisiaj.. Autor: ~Klops [46.169.58.*]
    Masz jeszcze pakiecik czy trochę sprzedałeś?
[x]
PROACTA 2,50% 0,74 2026-03-11 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.