w jakie maliny został wpuszczony to on tu wodospad Niagara zrobi na kursie.
Ale w sumie należałoby się im za to co mu zrobili na zapleczu. Najpierw opchnęli mu na górce a później jeszcze z funflem Wojtkiem zrobili sobie ekskluzywny dodruk po 1,18zl. Szok :((
Dnia 2020-11-26 o godz. 16:23 ~X5 napisał(a): > w jakie maliny został wpuszczony to on tu wodospad Niagara zrobi na kursie. > > Ale w sumie należałoby się im za to co mu zrobili na zapleczu. Najpierw opchnęli mu na górce a później jeszcze z funflem Wojtkiem zrobili sobie ekskluzywny dodruk po 1,18zl. Szok :((
Obszczymurku się nie kłopocz i cudzy portfel. Won z forum!
Wodospadu nie zrobi za dużo do stracenia,ale dopóki nie dogada się z zarządem i p. Huminskim wzrostów na kursie nie będzie. Facet trzymal trzy lata to potrzyma następne trzy:) Przez ten czas Marek vel Dorotka będą karmić forum glupotami.
Jeśli się obada że to odroczony bankrut to kto wie. Lepiej 20-30% kapitału odzyskać niż stracić 100% + nerwy + czas.
Duże podmioty niejednokrotnie sprzedają makulaturę z dużą stratą. Uśrednianie gniotów i utwardzanie charakteru to wymówka dla leszczy co nie potrafią przyznać się do błędu.
Przez 3 lata pan Sominek stracił czas, nerwy i pieniądze (ja wiem, strata niezrealizowana kolejna wymówka typowa dla leszczy). Już sam fakt że mógł te pieniądze zainwestować w Columbus, Playway, CD, albo Geotrans jasno pokazuje jaka to była omyłka (ja wiem że to nie moje pieniądze).
Ja sam z moimi obligami jestem w sytuacji zbliżonej do pechowców z Getback... Ten Vivid to jest obciach polskiego gamingu (o ile to co oni robią można zakwalifikować jako gry, bo to bardziej wygląda na wciskanie reklam z małą domieszką czegoś co przypomina gry :))
Normalnie wyć się chce :(( ale pan Sominek to już całkiem po szyję :((
Pawełku kalkulator do ręki i broń kursu bo leci na 1,20 zł . :) Go rozliczeń belki jeszcze czasu zostało więc śmiało ten poziom zaliczy. Tam warto kupować .Jak myślisz guru vivida :)
Dnia 2020-11-27 o godz. 10:45 ~kodor napisał(a): > Pawełku kalkulator do ręki i broń kursu bo leci na 1,20 zł . :) Go rozliczeń belki jeszcze czasu zostało więc śmiało ten poziom zaliczy. Tam warto kupować .Jak myślisz guru vivida :)
Typ od jednego IP znów się blekotu najadł i pierniczy.
Jednak te groszówki nieubłagane. Na pocieszenie dodam, że mamy górne rejony groszówek. Ursus odbił. Może i tutaj odbije wkrótce.
Pozdrawiam cierpliwych hola-hop!