Możliwe, że wrzucą nowe ESPI o 16:50 albo 16:55, żeby nie zrobić aż takiej bańki spekulacyjnej. Takie działanie mogłoby być spowodowane tym, że próbują teraz uśrednić na około 70 groszy, a nagła bańka by trochę zawyżyła średnią.
Żadnego espi dzisiaj nie będzie. To że dzisiaj mija ustawowe 21 dni na zajęcie stanowiska przez odpowiedni urząd odnośnie pozwolenia na użytkowanie, to nie znaczy że urząd po drodze nie wezwał do uzupełnienia dokumentacji związanej z uzyskaniem pnu, a w związku z tym, termin 21 dni biegnie od nowa po uzupełnieniu dokumentacji. Nawet jeśli urząd nie wniósł sprzeciwu i pozwolenie będzie na zasadzie "milczącej zgody" , to espi może być najwcześniej jutro, termin mija dzisiaj o 23:59. Przestańcie matołki pisać brednie i zaklinać rzeczywistość. Tak, wiszę powyżej 1 PLN.
Jakbyś czytał miałbyś mniej straty milionerze. Dla takich jak ty rodzina powinna dostawać zasiłek opiekuńczy. Pacjent do leczenia niedowład mózgu stwierdzony.
a cokolwiek merytorycznego odnośnie espi o fabryce, czy jesteś tylko intelektualnie zamknięty w swojej inwestycyjnej bańce, która daje ci miesięcznie miliony monet ? :V
WIdze ceokrachu zawitałze spóli BIO .... hahhahah = już wiemy kto tu jest MATOŁEM !!! Co COVIDÓKA tamta tak przyje... ziemiła że trzeba szukać okazji ? BIERZ SYNU - tu właśnie jest okazazja. ZObaczysz za pare sesj, nie licz na idealny dołek i wzrost, no chba ze z twojego 1000 PLN chcesz stać się w tydzień miionerem to czekaj i dalej pierd...lol ludziom farmazony :) Miłego broczenia w ynsztoku giełdy - czyli zostań tam gdzie jesteś
Ja przecież żegnałem sie z biomaxima jakiś czas temu :) na forum znajdziesz, pożegnałem sie kulturalnie i na plusie, bo goniłem w okolicach 52,50. Borute tez znajdziesz mnie tylko od poziomu 71 groszy czyli praktycznie ostatnie dni gdzie buduje pozycje. Pożegnam sie po osiągnięciu 1,08 bo tyle wynosi moje ostatnie TP. Po drodze 089 lub 0,99. Nie obijaj sie o kogoś kto gra w otwarte karty, bo nikt Tobie wiary nie da. Merytorycznie tylko AT. SL tutaj 0,53 u mnie. Poniżej również znikam :) nie gram na wiarę marzeń. Gram według własnych kwot. +\- 5% margines błędu w kursach. Sprawdza sie, hajs sie zgadza. Nie zycze sobie ataków w moim kierunku - nikogo nie nakłaniam na zakupy ani na sprzedaż. To spekulacyjny papier, tu gra powinna polegać na ograniczonym zaufaniu do spółki. Uczyc sie dzieci, uczyc. To przecież NCIndeks - tu więcej traci, wole swig40 i kontrakty. Akcje gram na 5 spółek w portfelu jedna spekulacyjna. Padło na Borute po biomaximie. I tyle cała filozofia . Nie wstydze sie pomylek i strat to anonimowe forum. Nikomu tez nic nie musze udowadniać. A buhaha definiuje twój portfel do 20k zł. Takie typy na bankierze tak Leczą flustracji, ja sie dobrze bawie bo wisi mi kto gdzie zarabia a kto traci i idzie na bruk. Kochaj wszystkich ale najbardziej siebie. Pozdrawiam
Wystawiłem Ci aktualny pakiet za 6,66. Sprawdź w arkuszu buraczku. Niej krywam ze mam -6% aktualnie a wejście za 125k zł. Wiec nie prowokuj jak nie znasz drugiej strony. A biomaxime znajdziesz na bankierze w dniu 23.06.2020 wejście za 21,40 zł. Szczegółowo opisane na forum. 9k akcji. Sprzedane średnio 145% wyżej. Zweryfikuj bo to proste. Nick ten sam co tu. Znajdziesz mnie jeszcze tego samego dnia na innogene. Wejście 11,85zl. I zakmniete we wrześniu za 54zl. Boruta sukcesów póki co większych mi nie przyniosła. To tyle jesli chodzi o spektakularne oczernianie oryginalnego CEOkrachu. A teraz wróć do budy i waruj może lykniesz cos groszolapie :)
A to dopiero przeczytałem po mojej pierwszej odpowiedzi.. Jednak muzę cofnąć te w miarę łagodne i delikatne stwierdzenia. Jak ktoś jest ....... (tu wstaw wszystkie Twoje obrażliwe stwierdzenia wobec innych) to używa takiego stwierdzenia do innych wokół. Takie świadectwo jest i to fakt. Pamiętaj człowieku (że tak zaszaleję z nonszalancją), złe czyny i słowa biorą się z kompleksów. Wiesz co to oznacza ? I bez odbioru :) Co do finansów, nie zrobiło to na mnie wrażenia. Bardziej niż ilości słucham mądrości. Jak pamiętam w 2008 wielu ludzi potraciło i wiesz kto wtedy wygrywał ? Ci którzy weeszli po krachu. Niektórzy mysleli też że są zaje .... tylko po kryzysie wielu oddało to, co urobli FUXEM. Comprendes muchacho ?
No, działa: uderz w stół. Kolego - skrytykowałem Twoje posty typu buvhaha (powyżej)czy obrażanie innych PERSONALNIE. To świadczy nie tylko o zasobności słów ale twojej ogólnorozwojowej erudycji. Nie skreślam Cię całkowicie ale proszę hamuj zapedy i baw się kulturalnie ... Bo jak nie to znowu kunegundą postraszę :) Odnośnie wartości obrotu, dochodu i portfela pozwolę sobie nie pisać - moje Ego się nie domaga chwalenia się ale nie narzekam. U mnie to jedyna spółka dość wysokiego ryzyka, aczkolwiek nie jest to extra ryzyko dlatego cel nie jest na mocnym poziomie. Już czas na mocniejsze fundamanty ,,,, paliwa, produkcja, technologia nawet biura podróży mogą być już atrakcyjne myślę że warto, ccc - chyba będzie parę info niebawem o rozwoju kanału e-commers.
Reasumując, nie wyzywamy i nie obrażamy. Możemy się ponaigrywać - to akurat OK.
Ludzie co to za stwierdzenia, wiszę nie wiszę,to giełda,tu nikt pieniędzy nie dosypuje.Jedni sprzedali wyżej,inni kupili wyżej,w kolejce trzeba odstać i tyle, Żeby ktoś zarobił ktoś musi stracić Nie słuchać troli,cierpliwie czekać na swoją kolej .