• Prawda Autor: ~Zatroskany [5.173.48.*]
    Prawda jest taka, ze was poubierali po 8 zl i teraz nawet nie ma jak z tego wyjsc, bo obroty sa bardzo slabe. Czemu ktos z grubszym portfelem mialby tutaj wchodzic? Zeby zamrozic srodki na pol roku i modlic sie, zeby wolumen podskoczyl i mogl to sprzedac?
  • Re: Prawda Autor: ~do_zatroskany [77.252.81.*]
    Prawda? Chyba g**prawda. Czemu zakładasz, że ktoś kupował od razu po 8? Takich już pewnie wymiotło z akcjonariatu po tym jak pewna grupa na FB upadła. Jest za to jest wiele osób mających spółkę od poziomu 2-3 PLN albo taniej. Ja kupiłem sobie część akcji po panice marcowej, potem sprzedałem prawie na górce, dokupiłem teraz i nie mam zamiaru się ruszać, skoro spółka znajduje się ciągle w długoterminowym trendzie rosnącym.
  • Re: Prawda Autor: ~jm [212.180.203.*]
    obroty są dla dzieci z piaskownicy - po 200-500 akcji, parodia.

dopóki obroty nie pójdą w górę to będzie tak jak jest - cały tydzień tylko na czerwono, nic pozytywnego się nie dzieje na tej spółce

i prawda, wyjść nie ma jak, a na koniec roku pewnie część osób będzie chciala wyjść żeby scashować stratę i zapłacić niższy podatek. więc nic dobrego się nie zapowiada

koniec roku będzie bliżej 3-4 niż 8-9, co niektórzy tutaj wypisują od pół roku
  • Re: Prawda Autor: ~Obiektywny [77.254.66.*]
    Jak tak będzie to sprzedam spółki zielone i wejdę większą kasa.Nawet 3 lata mogę poczekać. Dobre spółki lubią ciszę. Wejdzie spekuła i kurs rośnie. Ja mam czas, kto chce szybkiej kasy wszedł w covidy. Ja się bałem, ale sporo osób potrąciło. Jestem zdania zyskać mniej ale nie stracić. Tutaj jest przyszłość, ale Grodno wydaje się lepszą inwestycją.
  • Re: Prawda Autor: ~Bravvo [89.64.101.*]
    I to jest odpowiednie podejście. Po co sprzedawać spółkę po niskiej cenie. Przypominam, że parę razy kurs już wystrzelił w parę dni. Spokój i tyle.
    pieknie sypia z rana, tylko brak obrotow trzyma ten kurs powyzej 5
    9 tys akcji na sprzedaz, chyba ktos bedzie miesiac z tego wychodzil :D
  • Re: Prawda Autor: ~FotoPower [37.47.63.*]
    Się okaże ,
    Może ktoś czeka na większy pakiet po takiej cenie ....
[x]
REMORSOL -0,76% 6,50 2026-05-06 10:57:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.