Prawda jest taka, ze was poubierali po 8 zl i teraz nawet nie ma jak z tego wyjsc, bo obroty sa bardzo slabe. Czemu ktos z grubszym portfelem mialby tutaj wchodzic? Zeby zamrozic srodki na pol roku i modlic sie, zeby wolumen podskoczyl i mogl to sprzedac?
Prawda? Chyba g**prawda. Czemu zakładasz, że ktoś kupował od razu po 8? Takich już pewnie wymiotło z akcjonariatu po tym jak pewna grupa na FB upadła. Jest za to jest wiele osób mających spółkę od poziomu 2-3 PLN albo taniej. Ja kupiłem sobie część akcji po panice marcowej, potem sprzedałem prawie na górce, dokupiłem teraz i nie mam zamiaru się ruszać, skoro spółka znajduje się ciągle w długoterminowym trendzie rosnącym.
obroty są dla dzieci z piaskownicy - po 200-500 akcji, parodia.
dopóki obroty nie pójdą w górę to będzie tak jak jest - cały tydzień tylko na czerwono, nic pozytywnego się nie dzieje na tej spółce
i prawda, wyjść nie ma jak, a na koniec roku pewnie część osób będzie chciala wyjść żeby scashować stratę i zapłacić niższy podatek. więc nic dobrego się nie zapowiada
koniec roku będzie bliżej 3-4 niż 8-9, co niektórzy tutaj wypisują od pół roku
Jak tak będzie to sprzedam spółki zielone i wejdę większą kasa.Nawet 3 lata mogę poczekać. Dobre spółki lubią ciszę. Wejdzie spekuła i kurs rośnie. Ja mam czas, kto chce szybkiej kasy wszedł w covidy. Ja się bałem, ale sporo osób potrąciło. Jestem zdania zyskać mniej ale nie stracić. Tutaj jest przyszłość, ale Grodno wydaje się lepszą inwestycją.