debili możesz straszyć synek. dobrałem ostatnio w promocji jeszcze DDI. teraz tylko czekać na ten dzień. nie potrafisz wyczekać? nie potrafisz kupić tylko ciągle bredzisz? niestety, na niejednej spółce przerabiałem takich trolli. żenujące zachowania
oj misiek xD ale mnie wali grudzień. może być i 1zł w grudniu, kupiłem 20k akcji, żeby na nich zarobić i zamierzam je opchnąć za minimum 5zł. ogarniasz umysłem to?
Dnia 2020-11-26 o godz. 12:27 ~gracz napisał(a): > widzisz więcej, wiesz więcej, masz więcej :) pomyśl o tym.
gracz czy Ty jesteś jakimś amatorem giełdy? kupiłeś 20k papiera, o średnią nie pytam bo mi to zwisa ale na bank szło dobrać te 20k taniej niż masz gdybyś tylko nie był tak ślepo wlepiony w tą spółkę. A jeszcze lepiej byś wyszedł na tym jakbyś hajs z tych 20k zainwestował gdzie indziej zrobił nawet głupie +50% i wrócił tutaj po pokazaniu trailera SC2, bo wiesz dobrze że do tego czasu kurs będzie na tym samym poziomie (kiszonka) albo niżej. Bo w przeciwnym razie już dawno tutaj po ostatnim raporcie powinna być 2 z przodu. To że ja i Ty wiemy że spółka ma niską kapitalizacje jak na game dev to jedno, ale ktoś już tutaj nawet pisał że kto może o niej wiedzieć / usłyszeć. A moim zdaniem raczej chodzi nie o to że o niej nie wiedzą a raczej nikt śmiecia nie chce kupować, bo o spółce było głośno, chociażby kooperacja z MS czy Humble, brała udział w różnych eventach gamowych i była w nich nominowana nawet. Nawet ludzie co posiadaja papier Bloobera który teraz jest na fali na bank kojarzą spółkę córkę. Więc ktoś tutaj chyba nie ma pojęcia o czym pisze i nie jestem to ja.
Straszne głupoty piszesz, ludzie którzy znają się na grach i na tym biznesie doceniają odpowiednie spółki dużo wcześniej niż jakieś balasy inwestory co interesują się tylko kółkami, wiecznie ganiając za spekułą i trendami i myślą że pisaniem jakiś pierdół na forum wpłyną na kurs.
Makabra to idiota . Cd Red też kiedyś nikt kupować nie chciał xD Nie rozumie że to nie od niego zależy . A jak już coś się wydarzy to napiszę że jest za droga xD hahaah wezta go z tad bo nie wyrobie z takimi szpecami od giełdy xD
xxx amatorze gorzkich lizaków, każdy scenariusz dla DDI jest pozytywny. Jak będzie wtopa z CP to kapitał przepłynie na perspektywiczne spółki jak ta. A jak będzie inaczej to hype na gaming jeszcze bardziej się nakręci.