• Babińska sprzedaje ziemię Autor: ~Wersus [181.214.62.*]
    Babinska sprzedaje ziemię do firmy. Za to ma nie być ciągana po prokuraturze. Do walnego będzie spory podjazd do góry.
  • Re: Babińska sprzedaje ziemię Autor: ~berg [95.41.147.*]
    Niby skąd to wiesz?

• Re: Babińska sprzedaje ziemię Autor: ~666 [37.47.58.*]
    Ciekawe kto zabija kurę znoszącą złote jajka :): )Nikt nie sprzeda ziemi z której można sobie spokojnie żyć a ciąganie po prokuraturze nic strasznego z dobrym prawnikiem a Ją stać na takiego
  • Re: Babińska sprzedaje ziemię Autor: ~poszkodowany [5.62.20.*]
    A niby co z niej ma?staron zakwestionowal wszystkie umowy.i to łomża a nie warszawa.obok magazyny za 5k mozna ladne wynajac.ty myslisz ze to ground zero czy co?grunt znaczy tylko obecnością aqt
  • Re: Babińska sprzedaje ziemię Autor: ~Lineker [31.0.23.*]
    Tu nie chodzi o grunt. Tak jak piszesz mogą sobie wynająć niedaleko. Problem w tym że na budowę budynków i instalacji, produkcji wzięli dotacje i zbudowali na prywatnym gruncie. Za to może grozić zwrot dotacji jakieś 6 mln.
  • Re: Babińska sprzedaje ziemię Autor: ~Ainuin [5.173.56.*]
    Umowa przyrzeczona, bez tego nie byłoby dotacji. Wątpię, aby Wojtek i Beata nie wywiązali się z umowy z uwagi na konsekwencje prawne.
  • Re: Babińska sprzedaje ziemię Autor: ~Lineker [31.0.23.*]
    Konsekwencje raczej mają gdzieś.
  • Re: Babińska sprzedaje ziemię Autor: ~Lineker [37.248.138.*]
    Przecież babilońska może sprzedać grunt komu chce i co wtedy? Są zapisy w księdze wieczystej o ostrzeżeniu? Jeszcze Wii tam hipoteka na 1,7 mln. Niestety wg mnie to trup niestety. Może się zastanowię za jakiś czas czy po złotówce coś zaryzykowac, ale to jest naprawdę ogromna niewiadomą. OSTRZEGAM nowych, bo starzy tak jak ja mają pozamiatane. Dużo tu straciłem.
  • Re: Babińska sprzedaje ziemię Autor: pat020 [84.10.133.*]
    Dnia 2020-11-28 o godz. 07:13 ~Lineker napisał(a):
    > Przecież babilońska może sprzedać grunt komu chce i co wtedy? Są zapisy w księdze wieczystej o ostrzeżeniu? Jeszcze Wii tam hipoteka na 1,7 mln. Niestety wg mnie to trup niestety. Może się zastanowię za jakiś czas czy po złotówce coś zaryzykowac, ale to jest naprawdę ogromna niewiadomą. OSTRZEGAM nowych, bo starzy tak jak ja mają pozamiatane. Dużo tu straciłem.

Jak straciłeś to znaczy że sprzedałeś, żebyś nie płakał za pół roku rok :) ja mam straty 84% ale jeszcze nic nie straciłem bo nie sprzedałem.
[x]
AQUATECH -24,65% 0,11 2025-03-24 16:43:41
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.