• kapitalizacja Autor: ~Inwestor [136.228.220.*]
    Przy obecnej cenie kapitalizacja 2.4 miliona złotych. Jakby można było kupić wszystkie akcje w tej cenie....
  • Re: kapitalizacja Autor: ~zenit1973 [37.30.29.*]
    Poczekaj jeszcze chwile i kupimy ponizej 0,2 tak jak pisalem post wczesniej
    Jakbys sie popatrzyl na wykres to ja widze dokladnie lustrzane odbicie
    tyle samo wierzcholkow i dolkow po prawej i lewej, dlatego pisze ze kurs liznie nawet 0,15-0,16
    typowa glowa z ramionami RGR
    Ja to widze - niekoniecznie kazdy musi :)
  • Re: kapitalizacja Autor: ~WojtekK [178.235.186.*]
    Kupiłbyś wszystkie to zaraz by nowa emisja po 1 groszy się pojawiała i już byś miał tylko połowę ;-)

WK
  • Re: kapitalizacja Autor: ~Inwestor [193.164.255.*]
    A jeśli przeprowadzą taką emisję z zachowaniem prawa poboru dotychczasowych akcjonariuszy tak jak to zrobiono dzisiaj na 4Mass to wtedy kosmos. Zależy jaka emisja...
  • Re: kapitalizacja Autor: ~zenit73 [37.30.11.*]
    Widzę że tylko my tu jesteśmy. Reszta z potulonymi ogonami siedzi cicho he he
    Co do emisji. Wolałbym aby jej nie było. Rozwodnienie przy takich obrotach to katastrofa. Jak dla mnie akcji na rynku jest dość a moga zaraz pojawić się nowe - wiemy skąd :)
    Martwi mnie to że nie spada poniżej 0.2.
    Czekam bo chce dokupic
  • Re: kapitalizacja Autor: zulusowaty [89.69.45.*]
    Zapomnij o kursie poniżej 0,20 zł! Akcje kosztowały 20 gr w czasach, gdy mieliśmy w wolnym obrocie 950k sztuk. Teraz jest 2,5 mln akcji do kupienia. Dodatkowo zdecydowana większość tych akcji była kupowana przy 2-3 krotnie większym kursie. Ludziska za dużo umoczyli, żeby sprzedawać z tak dużą stratą.

Pozostaje czekać i uśredniać - teraz jest idealny moment do tego, choć akcji na sprzedaży też nie ma za wiele. Może niedługo wpadnie tu spekuła i podciągnie znowu kurs na dużo wyższe poziomy.
    To samo pisałeś jak kurs był w okolicach 0.30 że nie spadnie i takie tam.....
    Tu może kurs spaść gdziekolwiek. Wystarczy że w lutym po złym raporcie zimowym i mamy okolice 0.10
    Zeszmacili kurs na maxa, a jak było widać pod wyprzedaż akcji
  • Re: kapitalizacja Autor: ~Inwestor [37.47.58.*]
    Mikołaja nie będzie w tym roku...
  • Re: kapitalizacja Autor: ~zenit1973 [37.30.18.*]
    To fakt. Mikolaja sobie juz zrobil Prezesik w sierpniu sprzedajac nam swoje akcje :(
[x]
COMECO 17,65% 0,13 2024-05-31 02:00:00
2026-05-15
Raport kwartalny za I kwartał
2026-05-05
Raport roczny
Raport roczny
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.