• Raport Autor: ~Młody_Leszcz [159.205.46.*]
    Dzień dobry wszystkim.
    Czy mógłby ktoś rzetelnie omówić raport? Z tego co widzę dużo inwestycji.
  • Re: Raport Autor: ~starySATYR [91.206.244.*]
    Dnia 2020-11-24 o godz. 20:21 ~Młody_Leszcz napisał(a):
    > Dzień dobry wszystkim.
    > > Czy mógłby ktoś rzetelnie omówić raport? Z tego co widzę dużo inwestycji.

Nie żartuuj, czytać nie potrafisz ? A przeczytaj sobie, tam wszystko stoi czarno na białym
  • Re: Raport Autor: ~Młody_Leszcz [31.60.251.*]
    Czytać potrafię, gorzej z wnioskami. Wiem że nie jestem nieomylny więc wrzucam temat na forum. Wg mnie dużo inwestycji, dużo kasy wtopione w nowe lokalizacje i jeśli to zacznie działać i przynosić kasę może być wesoło. Dodatkowo przychody rosną. Jakie jest Wasze zdanie? Bez zgryźliwości proszę.
  • Re: Raport Autor: ~kamil [195.35.80.*]
    Sam raport jest calkiem niezly ale pewnie wiekszosc spodziewala sie wiekszych zyskow z testow koronawirusowych(pod to info urosl kurs o jakies 10zl), zobaczymy co q4 pokaze
  • Re: Raport Autor: ~Bleble [37.47.8.*]
    Trudno bylo sie spodziewac jeszcze wiekszych zyskow. Zrobili w jeden kwartal 12 mln zysku netto i to byl ich najlepszy kwartal w calej historii firmy i to wciaz malo?
    Teraz w pazdzierniku zrobili 65 tys testow, w listopadzie bedzie podobnie a w grudniu trudno powiedziec z uwagi na Bozenarodzenie i Sylwestra ale na pewno nie bedzie 5 albo 10 tys. tylko tez grube kilkadziesiat.
    Ja uwazam ze testowac beda juz zawsze i te 20-30 tys. testow srednio w przyszlym roku miesiecznie trzeba liczyc. A jak wroca do normalnej ilosci badan z diagnostyki obrazowe to bedzie super biznes.
  • Re: Raport Autor: ~kamil [195.35.80.*]
    no widocznie malo skoro spadlo po rapocie o kilka zl
  • Re: Raport Autor: ~Bleble [185.238.122.*]
    To w tym kwartale bedzie dwa razy tyle. Nie 12 mln tylko 25 mln. 
    Wystarczy? ;)

[x]
VOXEL -2,12% 110,60 2026-03-25 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.