Coś w tym jest. Wydaje mi się, że cena 15 zł jest godziwa i taką cenę powinien LTX jeszcze w tym roku osiągnąć. Natomiast oczywiście wszystko zweryfikuje rynek.
miałem dzis troche upchać ale dokupiłem bo mi tu cos wyglada na akcje ,, mała szybka kaska'' ktoś rżnie głupa ze niby nie chce ale musi albo bedzie jakies wezwanko np po 12 na poczatek?? Bo$$y ty wróżbita spólkowy co kula mówi dobrzem dokupił bo sie srednia troche zepsuła.............?
W arkuszu zleceń popyt dorównuje popytowi, pierwszy raz na Ltx jest taka sytuacja. To oznacza nieuchronne wzrosty. Tylko po ile sprzedać 13, 15 zł czy czekać na 20 czy 30zł. I to jest obecnie jedyny problem na Lentexie
heniu straszak bedzie musał teraz sypnąc groszem a nie takie straszonko jak w domu dziecka ze jest 10 000 do sprzedania i może jakiś jasiu sie obsra.... a swoja droga przez ostatnie 2 dni lepiej było kupic mercatorka zamiast gniota no ale cóż tu tez zaczyna pachniec piniondzem.... co nie heniu?
Dla mnie to niema znaczenia, jak kurs stoi w miejscu i jest trzymany . Bo co to za róznica czy 3 czy 5 czy 10 jak kurs stoi w miejscu między 8-10zł . Brak jakichkolwiek informacji co się dzieje w firmie od miesięcy !
Na najbliższym walnym boss ma zgłosić uchwałę na okoliczność zwolnienia prezesa Hoffmana i jeżeli na walnym będzie tak jak ostatnio tylko NN OFE i boss to już po Hoffman. Uchwała zostanie przegłosowana. Czy boss wystartuje w konkursie na prezesa, nie pisał ale jest to możliwe, tym bardziej, że odwala za niego robotę.
Hoffmann to przedstawiciel mlodego zdolnego pokolenia managerów. LTX rozwija sie dzieki Wojtkowi. Firma zarabia krocie a Wojtek jest szanowany bardzo w branzy. Sam Moska ponoć zawsze go chwali na walnym.
Lentex to jeden z przykładów jak sie promuje to co polskie.... Talent zarzadzajacych firmą oraz w szczególnosci dzału marketingowo-informacyjnego to osobna kwestia..Moze nalezałoby zadzawonić do najmana czy by nie chcał zastapić prezesa??? Gorzej chyba już nie bedzie i tu upatruje powodów do zadowolenia...
LTX nie potrzebuje marketingu. Ma konkretne pieniądze z działalności, sprawdzonych klientów. W branży wszyscy ich znają. Dajcie spokój już naprawdę. Może faktycznie mogliby napisać coś o nowej linii i kontrahentach, ale naprawdę chcemy tu spekulantów? Ja nie bardzo. Mam już swoje lata i traktuję LTX jako bezpieczną przystań na jesień życia.
"Mam już swoje lata i traktuję LTX jako bezpieczną przystań na jesień życia." HA ha ha co za oswiecony i wykształcony ynwestor ! (zresztą większość ti takich !!) Z takim podejściem to będziesz na starość żarł obierki z ziemniaków i całkiem zasłużenie !
JÓZEK...................ogarnij sie a nie chcałbys wzrostu wartości lokaty i dywidendy?Nie mówie tu o extremalnej grze ale jak masz takie podejscie to kup sobie złoto..platyne lub inne metale rzadkie i zakop...zyski beda wieksze no chyba ze cie dopadnie Alzheimer ..no to wykrywacz metalu musisz dokupic... o spółki stabilnego wzrostu typu NEWAG LIVECHAT, KGHM itp nie wspomne.. a TRĄD.. ??? od 45 zł 3 x sprzedałem NOVITE bo mi sie wydawało zeza drogo i odkupywałemi na 111zł pozegnałem z fajnym zyskiem.......... a TRĄD..... U-D-U-P-I-O-N-Y.... firma czeka az zaczną balsamować zwłoki w Egipcie i bedze popyt na cauny?????
Jak narazie to jadam całkiem zdrowo i smacznie, bo kurs stabilny i dywidenda co rok a wtedy kupuję w biedronce dodatkowy chleb i bułki + owoce. Może ynwestor ze mnie żaden, ale mam spokojną głowę, że kurs stabilny.
a jak bedziesz chcał sprzedać na zakupy na świeta to kurs -10% ....no chyba ze bo$$emu po dychu bo on bierze wszystko... ganja , grzybki....., marysie....... cynamon , śiwka nałęczowska, ocarboxylaza,B12 i kompot z gruszek do lewatywy...