Dnia 2020-11-24 o godz. 13:44 ~Ozzy napisał(a): > Ja dzisiaj zabrałem 3k i nie uważam się za grubasa ---------------------------- Kolego jeżeli mówisz prawdę to zebrałeś towaru za ponad 150k i według statystyki jesteś grubasem, zwykły Kowalski inwestuje najczęsciej od 20 do 50 tys. i to podzielone na kilka spółek więc wychodzi max ok 10 tys. na jedną. Podsumowując czy tego chcesz czy nie to jesteś tera grubasem i mozesz manipulować, zanizać, wyleszczać a jakbys jeszcze mial na drugie tyle to i odpał zrobić :D
Dnia 2020-11-24 o godz. 16:26 ~Ozzy napisał(a): > W okolicach 400 zł zacznę myśleć co dalej ----------------------- No i super, gdyby mnie było stać zrobiłbym to samo ale pomimo tego, że mam tylko 200 akcji to cel podobny czyli potrzymać do osiągnięcia godziwej wyceny.
obyś się nie obsrał jak niektórzy na tym forum którzy przy 30 byli codziennie pisząc że spółka na lata min 400, a po wzroscie 100% od tygodnia cisza , nie uwierzyli w swój sukces , podobnie jak ci z mercatora co sprzedawali masowo za 18 ;)