ale w trakcie sesji moze sie polasic o 0,15-0,16 i wowczas powinno byc wybicie w gore, Jak wysoko ?? Mam pewna teorie ale zachowam ja dla siebie Cala ta parodia kursu (chodzi o spadek max) powinna odbyc sie w najblizszych trzech tygodniach Sam jestem ciekaw czy i ile z tego sie sprawdzi, ale jestem prawie pewien ze sie sprawdzi :) Milego dnia i szykowac kase na zakup akcji w atrakcyjnej cenie
Spadek pod własnym ciężarem jest nieunikniony - ale czy wybicie, szczególnie z większymi obrotami? Jakaś transakcja za kilkaset PLN która na wykresie podbije kurs o 10-15% to może jak mało na S będzie.
Ale na sprzedaży nie ma za dużo akcji. Pojedyncze zlecenia po kilka kilo i tyle. Pierwsze większe zlecenie sprzedaży 62k szt. stoi przy kursie 0,33 PLN, a później dopiero zaczyna się coś dziać w okolicach złotówki.
Gdyby ktoś chciał kupić większą ilość, to będzie miał duży z tym problem.
..., a czego się spodziewasz? Jeżeli ktoś kupował po 0,50, 0,70, 0,90, a byli też tacy co kupili powyżej 1 PLN, to jak widzą 20 gr to im się nie chce nic komentować. Siedzą przed monitorem i wpatrują się w wykres Comeco tak, jakby chcieli wzrokiem podciągnąć tą linię o kilkadziesiąt groszy. Naprawdę nie ma się im co dziwić!