Dnia 2020-11-24 o godz. 10:58 ~123 napisał(a): > aktualna rekomendacja DM BOŚ. Jedna z najciekawszych spółek do kupienia na GPW. > > Dostępna na bossa.pl
Mnóstwo ich rekomendacji w tym roku się spełniło, a wręcz byli jeszcze zbyt konserwatywni (Mercator). Przewidzieli np wzrosty po kilkadziesiąt % na Asbis czy Livechat.
dajecie rekomendacje boś ,a nie kupujecie samego boś-ia ,a tam jest b. atrakcyjnie. strategia ukierunkowana na oze w połowie 2021,duża ilość nowych rachunków inwest.
Ok. ja akurat mam już inny bank kupiony w dołku na longa na którym już jestem na plus, a jeszcze powinny dojść duże dywidendy - pytanie tylko czy w przyszłym roku czy jeszcze za rok ;-) A sytuacja banku świetna, portfel frankowiczów symboliczy wiec śpie spokojnie :-)
Dnia 2020-11-24 o godz. 12:01 ~123 napisał(a): > Mnóstwo ich rekomendacji w tym roku się spełniło, a wręcz byli jeszcze zbyt konserwatywni (Mercator). > Przewidzieli np wzrosty po kilkadziesiąt % na Asbis czy Livechat.
jak się spełni to odszczekam spod stołu ;0;0:):):) na razie mówię czekam :)
Dnia 2020-11-24 o godz. 16:46 ~wuj91 napisał(a): > Dnia 2020-11-24 o godz. 12:01 ~123 napisał(a): > > Mnóstwo ich rekomendacji w tym roku się spełniło, a wręcz byli jeszcze zbyt konserwatywni (Mercator). > > Przewidzieli np wzrosty po kilkadziesiąt % na Asbis czy Livechat. > > jak się spełni to odszczekam spod stołu ;0;0:):):) > na razie mówię czekam :)
Dnia 2020-12-07 o godz. 11:00 ~Czeke napisał(a): > Nooo, ja się obawiam że z jakimkolwiek ruchem up (nawet niech bedzie boczniak) to sobie dość długo poczekamy ...
Dnia 2020-12-07 o godz. 11:52 ~wuj91 napisał(a): > Dnia 2020-12-07 o godz. 11:00 ~Czeke napisał(a): > > Nooo, ja się obawiam że z jakimkolwiek ruchem up (nawet niech bedzie boczniak) to sobie dość długo poczekamy ... > > to ja poczekam z odszczekiwaniem :)