Roboty oShibko nie masz, zeby sie „zająć”? Mowilas, ze nie zyjesz z gieldy. Moze pójdź do salonu sobie jakiegos merola lub panamerke wybierz- duze przeceny są
samochód dopiero kupiłam A roboty mam... w ......j. Tylko mi się nie chce.. Chyba pójde się gdzies poszlajac, albo cos... Albo do Leroya Merlina pojadę. zobaczę czy to prawda że Govenę sprzedają. Bo jak tak to Govenka padnie na ryj.
No ja przez was normalnie spać nie będe mogła!!!! MOJE WSZYSTKIE FIZIE OBUDZILI!!!! A ja już prawie, prawie spokój ducha po SoftBlue odzyskałam!!!! Jak tak można!!! latające marchewki!!!! I OWCY TO POKAZYWAĆ!!! uhhh ŁOBUZY!!!! ŁOBUZY!!!!:))
Serdecznie dziękuję za świetną okazję :) Pomyślę :)
Pamiętaj że ja cię na nic nigdy nie namawiałam. Proponowałam tylko raz grzecznie raz w sposób prawie wulgarny byś zainteresował swoją osobą inne grono czytaczy. Takich bardziej znających się i z twojej pułki. No i może też bardziej... zaangażowanych
Dzień dobry. Cały czas walczę tylko o jakieś moje durne i nierzeczywiste przekonania. Ale chyba dam sobie już spokój. Jest jak jest i juz. Rewolucji nie zrobię. Niech sobie wszystko idzie jak tam chce. Nawyżej znów będe wspak.