Jakie są argumenty, że ten poziom się utrzymuje, nie rozumiem. Konsola trwa już trochę, czekam na wybicie dołem - raport bez rewelacji, pseudo trailer to żart. Ktoś z bywalców skomentuje?
Bo ci co kupili powyżej 80 nie sprzedadzą po 60. Trochę teraz kiszonka ale perspektywy bardzo obiecujące więc poczekają. Nie mówiąc już o tych co tu są od początku dlatego teraz mały ruch. Może na święta zarząd da jakiś impuls, zobaczymy
Jestem od 22.zl srednia 41 . ponad 1,5k w posiadaniu przy 95 zl nie sprzedalem bo tutaj ilosc akcji jak rowniez perespektywy mowia same za siebie . Cierpliwosc bedzie wynagrodzona . Ci co sprzedaja maja taka potrzebe i trudno . Ale jak ruszy to nie bedzie latwo wskoczyc , juz to przerabialismy .
Przyszły rok pokaże,że warto było trzymać.Już teraz nikt nie chce oddawać.Będę miał kasę to dokupię,bo aktualna cena jest atrakcyjna,mimo że kupowałem średnio o połowę taniej.Kiedy debiut WH oraz GPW się urealni to nasze akcyjki będą towarem nie do zdobycia.W obrocie praktycznie ich już teraz nie ma.