numer sprawy BDG-V.2611.25.2020.MS Ministerstwo Rozwoju, Pracy i Technologii prowadząc postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na Świadczenie usługi Multikanałowego Centrum Pomocy Przedsiębiorcy ze stale aktualizowaną bazą wiedzy dostępnego za pomocą różnych środków komunikacji elektronicznej, tworzonego na potrzeby funkcjonowania Punktu Informacji dla Przedsiębiorcy w ramach projektu nr POPC.02.01.00-00-0095/18 pn. „Konto Przedsiębiorcy – usługi online dla firm w jednym miejscu” oraz działając na podstawie art. 92 ust. 2 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (Pzp) informuje: Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty W przedmiotowym postępowaniu wybrano ofertę złożoną przez INTELIWISE S.A., ul. Ursynowska 72, 02-605 Warszawa Oferta w/w wykonawcy przedstawia najkorzystniejszy bilans ceny i innych kryteriów określonych w SIWZ uzyskując 96,00 pkt w kryteriach oceny ofert, w tym: 55,00 pkt w kryterium Cena oferty brutto, 41,00 pkt w kryterium Dwuletni plan realizacji przedmiotu zamówienia. Wybrany Wykonawca spełnia warunki udziału w postępowaniu, a jego oferta nie podlega odrzuceniu. Złożona oferta była jedyną złożoną w niniejszym postępowaniu.
Moja analiza została oparta na fusach z mięty. Jak chcesz to mogę zaparzyć czerwoną herbatę. Ale mam tylko z pigwą. Jutro kupię cytrynę to Ci powiem kiedy. Z pigwy się tego nie dowiem.