• Chyba dzisiaj Autor: ~Rado [193.0.197.*]
    wykiwałem tego gościa od 200k kilka razy, bo średnio mu idzie przestawianie koszy xD
  • Re: Chyba dzisiaj Powinno być ESPI Autor: ~Sheep [78.11.162.*]
    numer sprawy BDG-V.2611.25.2020.MS Ministerstwo Rozwoju, Pracy i Technologii prowadząc postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na Świadczenie usługi Multikanałowego Centrum Pomocy Przedsiębiorcy ze stale aktualizowaną bazą wiedzy dostępnego za pomocą różnych środków komunikacji elektronicznej, tworzonego na potrzeby funkcjonowania Punktu Informacji dla Przedsiębiorcy w ramach projektu nr POPC.02.01.00-00-0095/18 pn. „Konto Przedsiębiorcy – usługi online dla firm w jednym miejscu” oraz działając na podstawie art. 92 ust. 2 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (Pzp) informuje: Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty W przedmiotowym postępowaniu wybrano ofertę złożoną przez INTELIWISE S.A., ul. Ursynowska 72, 02-605 Warszawa Oferta w/w wykonawcy przedstawia najkorzystniejszy bilans ceny i innych kryteriów określonych w SIWZ uzyskując 96,00 pkt w kryteriach oceny ofert, w tym: 55,00 pkt w kryterium Cena oferty brutto, 41,00 pkt w kryterium Dwuletni plan realizacji przedmiotu zamówienia. Wybrany Wykonawca spełnia warunki udziału w postępowaniu, a jego oferta nie podlega odrzuceniu. Złożona oferta była jedyną złożoną w niniejszym postępowaniu.

https://mpit.ezamawiajacy.pl/pn/mpit/demand/notice/public/4825/details
  • Re: Chyba dzisiaj Powinno być ESPI Autor: ~Ciekawy [37.47.106.*]
    Z kiedy to espi ?
    ESPI jeszcze nie było. To na razie Ministerstwo się chwali że wybrało InteliWise
  • Re: Chyba dzisiaj Powinno być ESPI Autor: ~Rado [193.0.197.*]
    Owca kiedy 130 złotych na blooberze?!!!
    Sprzedałem wszystko i czekałem na wskazane w twojej analizie poziomy!!!
    Moja analiza została oparta na fusach z mięty. Jak chcesz to mogę zaparzyć czerwoną herbatę. Ale mam tylko z pigwą. Jutro kupię cytrynę to Ci powiem kiedy. Z pigwy się tego nie dowiem.
  • Re: Chyba dzisiaj Powinno być ESPI Autor: ~Rado [193.0.197.*]
    A tak na serio to nic nie sprzedałem. A z Inteli, to już osobna historia. Może kiedyś Ci ją opowiem.
    No wiesz co... Za głupka to ja Cię nie mam. :)))
  • Re: Chyba dzisiaj Autor: ~gość_od_200k [185.194.226.*]
    dziękuje, jeszcze po 2,8 2,7, 2,6 są 999 i pomiędzy nimi ukryte 9999, zrzucaj ile chcesz.
[x]
INTELIWIS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.