• Z dedykacją dla Makabrry Autor: ~Rado [193.0.197.*]
  • Re: Z dedykacją dla Makabrry Autor: ~aaa [185.55.64.*]
    Makabrra dalej czai się jak szpak na jeba..nie
  • Re: Z dedykacją dla Makabrry Autor: ~makabrra [165.225.207.*]
    Dnia 2020-11-23 o godz. 11:12 ~Rado napisał(a):
    >link

Coś ktoś tutaj pisal że niby pociąg odjechał ja widzę że chyba się cofnął do bazy, haha leszcze

• Re: Z dedykacją dla Makabrry Autor: ~makabrra [165.225.207.*]
    Dnia 2020-11-23 o godz. 13:37 ~makabrra napisał(a):
    > Dnia 2020-11-23 o godz. 11:12 ~Rado napisał(a):
    > >link
    >
    > Coś ktoś tutaj pisal że niby pociąg odjechał ja widzę że chyba się cofnął do bazy, haha leszcze
    >

W dodatku minusują bo maja ból dupy xD mówiłem że tutaj są ludzie poubierani na każdym z poziomów a na poziomach 2-2,4 najwięcej ich. I nie oszukujmy się, większość chce z niej wyjść z jak najmniejsza stratą stąd wyrzutki przy każdym wzroście kursu i większych obrotach, a to świadczy o jednym że już nawet ubrana leszczyna jest zdesperowana i nie wierzy w sukces tej spółki xD
    Miłego kiszonka bo ja na FARM51 jestem 260% do przodu i lada dzień przebijemy tam 50 zł. Na krypto też zarobiony ETH kwestia czasu aby pokonał opór na 600 USD. Ja będę zarobiony a Wy dalej będziecie biedakami :D

• Re: Z dedykacją dla Makabrry Autor: ~Rado [176.115.83.*]
    Słuchaj no leszczyku. Ja na farm też jestem zarobiony, a się nie chwale na lewo i prawo. Wiemy, że jesteś dobry Samarytanin i nas ostrzegasz przed inwestycją, ale powiedziałeś już, co wiedziałeś i zapraszamy do wyjścia
  • Re: Z dedykacją dla Makabrry Autor: ~Xxx [176.221.123.*]
    Takie wpisy mnie nie ruszają wiem na co postawiłem i choćby dziesięciokrotność spadło to nie oddam prędzej dokupie .
  • Re: Z dedykacją dla Makabrry Autor: ~makabrra [193.218.151.*]
    Spoko, giełda też potrzebuje takich jak Ty. W końcu nie wszyscy mogą zarabiać.
    Zapraszamy do wyjścia? Przecież ja tutaj nie siedzę. Pozbyłem się śmiecia jak za 3zł stał i jak widać był to deal życia. Siedzę aktualnie na innych spółkach i na dniach robię dywersyfikację portfela pod pomke na CDR. Tutaj może wrócę na chwilę przy okazji SC2.
  • Re: Z dedykacją dla Makabrry Autor: ~Rado [176.115.83.*]
    Jak tu nie siedzisz, to po co regularnie się udzielasz? Próbujesz się dowartościować? Powiększasz wirtualnie pe nesa?
[x]
DDISTANCE 0,00% 0,13 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.