Dziś dam spokój ,ale jutro bede zbierał w paczkach moja propozycja sprzedać zamknąć pozycję i na święta będzie ale ostateczna decyzja należy do was czy sprzedać czy kupić po to tutaj jesteście.
Żałosny twoj komentarz.Jak chcesz nabierać ludzi to nie po tym profilem.Zreszta zobaczysz jak wytrzymasz co tutaj będzie grane a widocznie zdalne nauczanie tobie nie służy.
A dobry masz fotel , ponieważ jak przyjdzie ten moment to uważaj za żebyś nie spadł z niego.A na poważnie to byś chciał kawę na ławę .To tak nie działa sprzedaj i fotel będzie cały jak nie wierzysz w spółkę .Ja byłem u wróżki ,ale to nieistotne .Wiara czyni cuda.
Jak by były jakieś przesłanki, to by ktoś to porządnie zbierał i kurs pod wpływem tego impulsu poszybował by zdecydowanie w górę, w myśl zasady owczego pędu albo odwróconej kuli śnieżnej. A tego nie ma.
ok, również na to liczę, tym bardziej, żę: 1/ Posiadam i sukcesywnie zwiększam zaangażowanie. 2/ Na bazie doświadczeń kilkukrotnego posiadania tych kwitów wiem, że są tutaj co jakiś czas ruchy w górę, ale czysto spekulacyjne, nie podparte żadnymi konkretami, tym bardziej mnie ciekawi ta nowa teoria spiskowa. 3/ Zobaczymy jak to się potoczy.
Widzę, że szykuje się większe wywalanko akcji. Piszecie takie bzdury, niepoparte ŻADNYMI konkretami, że aż mi was szkoda.
AMAZON ma przejąć Present24??? Po co?????????????????????
Atak troli się ostatnio nasilił: Janek, Kris, WatchDog, Exleeenc..., wszyscy piszą z jednego IP, wieszcząc gigantyczny sukces spółki i kurs w niebiosach.
Gdyby coś było na rzeczy, to po pierwsze, dowiedzielibyśmy się na końcu, po drugie, taki Janek nic by tu nie pisał tylko skupował ile się da, a po trzecie ruch na papierze byłby już na gigantycznych poziomach, a tak...... :-)
Tylko ja cały czas skupuje ,a jak chcesz sprzedać to sprzedaj 1mln akcji po 0,11 zł na umowę cywilno -prawna .Jutro troche kupię dzis tez kupiłem ale nie bede sie tobie człowieku tłumaczył kiedy kurs wzrosnie i nie osmieszaj się.