• Deprecha Autor: ~Dół [89.79.16.*]
    Sprzedałem w panice z dużą stratą... Ale nie wiem, czy jeszcze nie poleci??
  • Re: Deprecha Autor: ~Mark [94.172.216.*]
    To dokupisz
  • Re: Deprecha Autor: ~Dół [89.79.16.*]
    Mam jeszcze trochę i się obawiam, że będzie jeszcze gorzej
  • Re: Deprecha Autor: ceokrachu [83.26.165.*]
    Hehe to dobrze ze myślisz. Ja tam do 0,81 dałem sobie limit na zakupy tego waloru czyli fibo wzniesienia 2,09 minus 61% , póki co średnia poniżej 70 groni
  • Re: Deprecha Autor: ~Mark [94.172.216.*]
    Dokupisz niżej
  • Re: Deprecha Autor: mariusz223344 [83.26.224.*]
    Spadaj trolu marny
  • Re: Deprecha Autor: ~hmm [37.225.36.*]
    idź do lekarza...
    przecież nie było żadnego info po za raportem (w tym negatywnego emisja pod przejęcie, a nie puste walnie papierem) wyniki ok, kurs buja spekuła, kółka kręcą i tyle to, coś nie tak z makówką? bez znaczenia na jakiej spółce będziesz lepiej skończ z giełdą bo sobie nie radzisz ze stresem
    włącz myślenie i czytanie ze zrozumieniem :)
    pozdro
  • Re: Deprecha Autor: ~re [178.159.171.*]
    https://m.bankier.pl/forum/temat/8936331
  • Re: hmmm Autor: ~Dół [89.79.16.*]
    Nie było info, ale był spadek kursu
  • Re: Deprecha Autor: ~Zdziwiony [91.246.67.*]
    Jak gruby będzie wiedział, że coś będzie w drodze to przynajmniej na którejś sesji na otwarcie poleci po stopach jeszcze z 8-15%. Na razie jeszcze potrzymają, poczekają na jakąś większą przecenę na szerokim i w Stanach żeby nie musieć za wiele papieru uwalniać. Tu na 1,3 - 1,5 wisi tylu, że zakładając, że dobierali to w okolicach 1 zł mają Borutę na zielono i wielu zechce wyjść. Jak zejdzie niżej to i wybije szybko, bo w odbiorze będzie to jakaś akceptowana cena na zakup
  • Re: Deprecha Autor: ~Grom [5.173.48.*]
    sam to wymyśliłeś?
  • Re: Deprecha Autor: ceokrachu [5.184.198.*]
    Ale kicz te wasze analizy :D i wiara żeby zostawiać walor niezależnie od wartości kursu, mimo -50% na maklerze. Niesamowite. Kurs konsoliduje na poziomie 70 groni od dłuższego czasu, przejęcie inventionbio trzyma w tym pułapie. W poniedziałek wig20 musi dostać po łapkach a co za tym idzie - wig-covid czyli klasycznie Boruta musiałaby stać sie atrakcyjniejszym walorem. Czy to zmieni sentyment ? Czas pokaże, jednak zakupy teraz to nienajgorszy pomysł. Kurs nie machał niżej bo podaż pojawia sie przy 068 spora. Te wasze haki i marzenia o ATH.
[x]
HUBTECH -0,84% 0,24 2026-04-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.