Roboty tam wyglądają tak, że są kopiowane zagrania innych użytkowników, ale odniosłem wrażenie że w losowym czasie, zagrały za mnie trzy razy i wszystkie trzy na dużym minusie się zamknęły. Własnymi siłami podwajam depozyt co 10 - 12 dni, ale nie słucham prowadzącego tradera, bo jakoś nie trafiał z transakcjami. Generalnie wysokie spedycja 50 pkt na forem (EURUSD), więc nie handluję u nich walutami. Nie działają też na MT4, a ich platforma zamula nie tylko smartfon (Note 20 Ultra), ale też niezłego laptopa
Ale przecież ja handluje z Apptrader już dobre 4 miesiące i wszystko jest w porządku. O co chodzi w ogóle? Tez próbowałem z robotem, ale z analitykiem nawet poszło lepiej. Nie marnujcie czasu no...
Witam szukam programu takiego z robotem tak żeby zarabiał dla mnie i to w małych kwotach. Jest teraz tyle firm i nie wiem gdzie mogie byc pewien, a niechce zostac oszukany przez firme czy program. Możecie mi cos polecić. Mój e-mail grzegorz.pilarski1@o2.pl Pozdrawiam
uważaj to oszuści wyłudzą od Ciebie twoje dane i pieniądze nic nie potwierdzaj brak mozliwości wypłaty, tylko rzadają i namawiają do wpłaty kolejnych kwot obiecując że dali bonus
Oszukali mnie na 50 k , pomogła mi kancelaria z Warszawy , pokierowano mnie odpowiednio . Was również zachęcem do kontaktu jeżeli potrzebujecie pomocy i czujecie się oszukani . Kontakt 516 579 309 .
oszuści okradną Cię nie daj im dostepu do konta i karty dopuki przelewasz mi kasę jest OK a potem wszystko znika w nietrafionych tranzakcjach same stra i po koncie które zresztą jest fikcyjne a prawdziwa jest tylko kasa którą im przelewsz
Dnia 2020-12-07 o godz. 16:22 ~Mateo napisał(a): > Nie polecam nichczom mi oddać 17550euro
Naucz się człowieku gramatyki, a później oczerniaj na forach. Konkurencji mówimy stanowcze NIE! Ludzie nie słuchajcie tych bzdur! To platforma normalna jak każde inne.
Ja współpracowałam. Obiecali góry a potem gdy prosiłam o wypłatę zysków nagle moje zyski zaczęły spadać a opiekun przestał się pojawiać. Nieuczciwa firma która oszukuje ludzi. Nie dajcie się nabrać
Dzięki z opinię. Rozważałem współpracę z nimi, ich "sprzedawca" był bardzo przekonywujący, ale Twoje i powyższe komentarze pomogły mi podjąć decyzję. Dzięki za pomoc w podjęciu decyzji.
Zyski spadły żebyś myślał, że straciłeś kasę z powodu spadku zysków i w związku z tym nie zgłosił sprawy do prokuratury. Gorzej dla nich jak by Ci powiedzieli, że nie oddadzą kasy bo nie. Wtedy zgłosiłbyś, mieliby władzę na karku i musieliby otwierać biznes od nowa pod inną nazwą. A to duży koszt. A jak ofiara sama uznaje, że pieniądze przepadły z jej winy, proceder się kręci, a władza nie będzie się mieszać.
OK jak to się dzieje że oszukali „legalnie” tyle osób i dalej istnieją?? Sam rozpocząłem współpracę z nimi i po przeczytanych opiniach jestem przerażony. Co można zrobić i jak z tego wyjść??
nie korzystaj to oszusci kaza cie wplacic jak zarobisz to zeby wyplacic pieniadze nie mozesz otwierac zadnej transakcji.W momencie kiedy masz otwarte transakcje i idzie na minus zaraz ci dzwonia zeby zasilic konto i to jest kolejne wyludzenie. Nie korzystaj
Nie rozumiem o jakich oszustwach mówią. Aktywowałem konto 2 mies temu, 4 razy robiłem wypłatę i wszystko było ok. Normalnie zarabiam. Mam robota ale lepiej otwierać transakcje samemu.