Nie dajcie się oszukać!!! Naganiają w każdym wątku na Bankierze ("Spółdzielnia"), na każdej Spółce na zakup tego papieru. Jak nie chcecie stracić to nie ruszać tego.... , ja już raz tak grubo wtopiłem, omijać z daleka..., nie dotykać....
Zachowuj się jak facet, a nie żalisz się na każdym forum. Giełda to nie tylko zyskowne transakcje więc ogarnij się, a nie płaczesz że straciłeś. Jak uważam Blacka za dobrą inwestycję - tak samo jak wiele innych spółek.
Kupili tego gó..wna ("Spółdzielnia") tylko w jednym dniu 13.11.2020r, ponad 48 000szt akcji, poniżej 1zł/akcja, gdzie w październiku dzienny obrót był miedzy 10szt (słownie: - dziesięć sztuk) - 1000szt dziennie, w poniedziałek zaczną to wywalać z zyskiem, nie ruszajcie tego gó.wna, a kto to ma sprzedać jak najszybciej...
Podbijam, bo wystarczyło że o godz. 2 w nocy Was ostrzegam (ja teraz pracuję) i momentalnie (po paru minutach) "Spółdzielnia" napisała kilka naganiających na wzrosty postów , żeby Was nagonić na zakup.... Ja jestem lekarzem i mam teraz dyżur w szpitalu, ale że Oni nie śpią..., w sumie to trochę kasy tu zainwestowali i chyba mają mokro w portkach...:), nie dajcie się oszukać..., może chociaż raz stracą... Tu będzie poniżej 1zł/akcja