• Pytanie do bossa Autor: ~Lentex [5.173.104.*]
    Z potwierdzonych info na forum widać ogromny wzrost zysków obecnych i przyszłych, a co za tym idzie i kurs ruszy. W Parkiecie piszą o ltx w samych superlatywach i jak się zastanowić tak jest. Zwiększenie popytu na akcje to kwestia kilku dni. I tu pytanie: przy jakiej cenie i kiedy sprzedać? Nauczony Mercatorem, gdzie sprzedałem po 150 zł żałuję do dziś. Sprzedać na podbitce po 15-20 zł czy czekać na 2021r. i wtedy może po 50?
  • Re: Pytanie do bossa Autor: _boss_ [185.93.242.*]
    Witam, Lentex jako jedyna spółka po części covidowa nie zaliczyła wzrostów. Ma rewelacyjne fundamenty też w innych obszarach produkcji, o raporcie b. dobrze wypowiadają się analitycy. W niedługim czasie może 300-500% iść w górę. żadna inna spółka na GPW nie ma takich perspektyw. Za ile sprzedać??? To zależy jak silne masz nerwy, im później tym więcej zarobisz. Po raporcie rocznym zmienią się wskaźniki. Należy pamiętać że teraz bazują na tylko 8 mln zł zysku za 2019r. i akcjach bez umorzenia. Zasada jest prosta im więcej akcji Lentexu masz tym wiecej zarobisz i tyle. Taniej niż 30 zł nawet nie ma co myśleć o sprzedawaniu.
  • Re: Pytanie do bossa Autor: ~kolo [176.109.51.*]
    Boss teraz to prawdę napisałeś ja tą cenę sprzedaży mam ustawiona troszeczke wyżej i czkamy .jedni sprzedaja lentex inni kupuja a ja sobie czekam ,mam z czego żyć :)
  • Re: Pytanie do bossa Autor: ~Mnich [178.43.186.*]
    Ja kupiłem głównie dla corocznej dywidendy, żeby kasa się nie kisiła na koncie. Jak urośnie to będzie bonus.
  • Re: Pytanie do bossa Autor: ~Kris [5.173.97.*]
    Z AT wychodzi szybki ruch w górę
  • Re: Pytanie do bossa Autor: ~JUREK [83.23.138.*]
    Inwestorzy ktorzy sprzedali maja okazje pluc sobie w brode
  • Re: Pytanie do bossa Autor: ~Adam [5.173.145.*]
    Potwierdza się zainteresowanie lentexem
  • Re: Pytanie do bossa Autor: ~ltx [89.229.211.*]
    to kupujcie i nie zachęcajcie innych skoro jest zainteresowanie, ja ciagle wywalam dziś oddawałem po 10,9
  • Re: Pytanie do bossa Autor: ~Leń [83.8.254.*]
    Ty sprzedajesz , a ja kupuj nawet po 11 zl
  • Re: Pytanie do bossa Autor: ~boss_mopp [89.229.211.*]
    c/wk to aż 1,9 jak sobie wyobrażasz dalsze wzrosty skoro kurs jest i tak mocno napompowany, oby nie było rychłej cofki na 9 zł
  • Re: Pytanie do bossa Autor: ~kolo [176.109.55.*]
    Jeszcze mi napisz jaką cenę do wartości księgowej ma CDPROJECT i MERCATOR
  • Re: Pytanie do bossa Autor: ~Adam [5.173.145.*]
    Cdprojekt c/wk 25, merkator 6,23. Lentex królem 1,9. Mamy potencjał 300% wzrostu do Mercatora i 1200% do cd projekt
  • Re: Pytanie do bossa Autor: ~Sipowiec [5.173.97.*]
    Nie porównujcie ledwo toczącej sie purkawki (ltx) do niezawodnych i wypasionych krązowników szos (cdp i merc) !
    Poza tym ważne jest to kto za kierownicą i jacy są pasażerowie !
    Panowie więcej realizmu !!
    Komu tego brakuje niech spojrzy na wykresy - najlepiej za ostatnie 4 lata a potem niech siedzi cichutko
    i w pokorze zmierzy się z miernotą własnego losu, że nie wszedł całą kasą w normalne spółki tylko w to badziewie
  • Re: Pytanie do bossa Autor: ~Adam [5.173.97.*]
    Cdprpjekt idzie na 100 zł. C77 to porażka
  • Re: Pytanie do bossa Autor: ~Adam [5.173.97.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/Dwie-amerykanskie-kancelarie-prawne-skladaja-pozwy-zbiorowe-przeciwko-CD-Projekt-8027022.html
  • Re: Pytanie do bossa Autor: ~adaś [5.173.105.*]
    gwałt zbiorowy powinien zostać ukarany !
  • Re: Pytanie do bossa Autor: ~Leszcz [89.73.137.*]
    Rób co chcesz i tak umoczysz.
[x]
LENTEX 0,00% 6,96 2026-01-05 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.