• Moje źródła Autor: ~Amigoz [109.173.215.*]
    Moje źródła donoszą że z powodu pseudo lockdownu sprzedaż w sklepach stacjonarnych spadła o 60% nawet. Wszystko przeniosło się do internetu, pytanie tylko czy ta sprzedaż w internecie rzeczywiście przerosła spadek w stacjonarnych.
  • Re: Moje źródła Autor: ~Legionista [5.173.226.*]
    Ja nie wiem sam co mam o tym myśleć, spadający wolumen na wzrostach. Rsi nagrzany do czerwoności na spadki, ktoś tam pisał o dywergencji na H4. Teraz taka informacja jak piszesz.
    Ale chyba więcej ludzi tu pisze że to będzie tylko rosło...
    Nie wiem co myśleć.
    Ktoś Kumaty może się wypowiedzieć bezstronnie?
  • Re: Moje źródła Autor: ~Magnes [77.253.31.*]
    Spadek sprzedaży w sklepach stacjonarnych SFD = przeniesienie zakupów na strony SFD = większy zysk dla SFD
    Zamknięcie fitness clubów = większe zakupy w internecie = większe zakupy na stronach SFD = większy zysk dla SFD.

Tak to działało w marcu i kwietniu.
  • Re: Moje źródła Autor: ~kochanykolega [83.8.98.*]
    spokojnie, co do RSI jeszcze ma trochę do góry, wg mnie nawet na RSI pokazuje się delikatny trojkat zwyzkowy :) nie bój się Bracie, będzie korekta ale jeszcze nie przy tej cenie. 4 PLN jak najbardziej realne w przeciągu kilku tygodni.
  • Re: Moje źródła Autor: ~enter [31.60.17.*]
    co za gość kolejny, ze źródłami w dodatku
    kiedy najlepsze wyniki były?
    właśnie podczas pandemii
    ale to już chyba wie (prawie) każdy na tym forum
  • Re: Moje źródła Autor: ~phil_ [176.98.120.*]
    Bo ludzie zamiast ćwiczyć to siedzą i kupują suple
  • Re: Moje źródła Autor: ~RysiekP [212.182.118.*]
    jeśli tak, to stracą franczyzobiorcy, a samo sfd ze swoim sklepem internetowym tylko zyska dodatkowy obrót
  • Re: Moje źródła Autor: ~RafalZ [188.47.62.*]
    AT w średnim, długim terminie nigdy nie wygra z AF (jeśli oczywiście jest dobrze stworzona i są wyciągnięte odpowiednie wnioski).
    Krótkoterminowo, wiadomo AT jest niezbędna, ale jak kolega patrzy tylko na RSI (które na SFD jest ciepłe, ale nie zagotowane) to Twoje udane spekulacje traktowałbym jako fart.
    Grałem 2010-2012 łapiąc krótkoterminowe trendy i stosowałem 5 wskaźników które po nałożeniu na wykres maksymalnie minimalizowało ryzyko. Samo RSI to jakbys wcinał białko a nie cwiczyl......Nic Ci nie da.

Wracając do SFD
    Nasza spółka fundamentalnie jest jak taki pożadny trening siłowy, a stare powiedzenie mówi, że prawdziwa siła techniki się nie boi:):)):)

Pozdrawiam :)
[x]
SFD 1,56% 3,26 2025-10-03 16:43:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.