Dnia 2020-11-20 o godz. 10:53 ~Rzeźnik napisał(a): > Interesu tutaj nie uda się zrobić do czasu kiedy sarkastyczny John nie zniknie że swoimi dziecinnymi emotami
łatwo się mnie pozbędziecie stoję po 1,77 zł napierajcie , wyniki niebawem , to dobry pretekst :DDDDDDD
Inteligentna osoba wiedziałaby kiedy należy zamilknąć ale niektórzy tego nie rozumieją. Jest takie powiedzenie ,, kultura zdobi człowieka " ale chyba nie każdego to dotyczy ( czytaj John Deere )
Dnia 2020-11-20 o godz. 16:16 ~mirko napisał(a): > Inteligentna osoba wiedziałaby kiedy należy zamilknąć ale niektórzy tego nie rozumieją. > Jest takie powiedzenie ,, kultura zdobi człowieka " ale chyba nie każdego to dotyczy ( czytaj John Deere )
Dnia 2020-11-20 o godz. 19:06 ~mirko napisał(a): > Żeby zejść ze sceny jeszcze trzeba mieć honor ! > Niestety nie podejrzewam tej osoby nawet o odrobinę honoru.
i scenę , a na razie jest bagno i błaganie szmataniaków aby zechcieli podciągnąć :DDDDDDDDDD
o honorze pogadajcie może ze szmataniakami , Pan C. też coś może wam podpowie
wasze zakompleksienie mało mnie obchodzi >>>>>>>>sorry ;)
Jakies urazy wzgledem wlascicieli?
Poza tym dosc nisko mierzysz i chyba zle...
Dosc marny obrot, ciezko wejsc (i strach) wejsc wiekszym kapitalem... Wiele innych spolek, jest na przyciecie 50% przy wiekszym kapitale. Mniej sie czlowiek napoci, napisze...
Rozwaz to.
Nawet milion nie będzie satysfakcją dla niego i będzie tutaj wracał wyrzucać swoje emocje. Wyśmiewa inwestujących tutaj ale najlepiej aby sam przy tym jeszcze zarobił.
Dnia 2020-11-22 o godz. 16:17 ~Mniam napisał(a): > JD spróbuj tydzień wytrzymać do wyników bez posta a zobaczysz że będzie rosło. Masz rację ale to historia i odstraszasz nowych inwestorów
nadrobiłem zaległości dopiero teraz :DDD , gdybym wiedział , że mnie prosisz o milczenie , zrobiłbym to kolego dla Ciebie , ale w gratisie masz 2 tygodnie bez posta na PMP >>>>>>>>>>>>>>>>>zadowolony? <<<<<<<<<<<<<<