A tak na serio już troche nie rozumiem zupełnego zamarcia obrotu. Zasadniczo zmniejszenie zysków bylo pewne, ostrzegali o tym nawet w poprzednim raporcie. Mnie jednak cieszy że spółka zrealizowała swoje cele i nawet wyszła na plus. Moze trzeba zacząć uśredniać, bo przyszłość tutaj rysuje sie w jasnych barwach, a zysk rok do roku olbrzymi. 3zl jest absolutnie w granicach do osiągnięcia.
Ciekawi mnie jeszcze na co przeznaczą zysk, jaki jest plan rozwoju. Chyba ich nie zadowala to co jest teraz prawda?
Nikt nie chce oddawać a mimo to nie ma chętnych do podbijania. W sumie nielogiczna sytuacja. Choć już raz była próba odwrócenia kierunku i kosztem kilku tysięcy akcji dobiło do 1.90 to hołota zepchnęła z powrotem. To jednak jest deprymujące.
Właśnie policzyłem, że na tą chwilę żeby wrócić do poziomu 1.9 wystarczy zainwestować 9k zl. Czyli grosze. Sam bym pociągnął moze ten wózek, ale tak jak mówisz. Kudzie rzucą sie do realizacji strat, bo gdzie ja widzę potencjalny zysk oni widzą zmniejszenie straty (sam tez wisze na 2.7). Troszkę patowa sytuacja. Ale to nic, jestem bardzo cierpliwy. Najważniejsze że spółka sobie radzi, a następny raport będzie co najmniej taki jak ten obecny :)