Czytałem, jest ok. Teraz zgodnie z tradycją, pospada , aby potem rosnąć. Tak już było. Rekomendacja kupuj z ceną docelową 120,4 byłaby czyś, ale my walczymy na "bananowej giełdzie" Tyle.
Ty czekasz, ja robię inaczej, ponieważ to spółka cykliczna, można ją cyklicznie sprzedawać i kupować. Powiększając np. wartość dywidendy min 200%, bez większego ryzyka. Dodatkowo środki pracują na innych walorach.
To normalne, na innych wątkach jest be , bo to tzw widzę.
Od 3 lat średnio 2 do 4 razy sprzedaję i odkupuje to daje mi dodatkową premie, i jestem spokojny. Teraz czas na dokupowanie, ale ostrożnie, bez napalania się na przyszły zyski
To normalne, na innych wątkach jest be , bo to tzw widzę.
Od 3 lat średnio 2 do 4 razy sprzedaję i odkupuje to daje mi dodatkową premie, i jestem spokojny. Teraz czas na dokupowanie, ale ostrożnie, bez napalania się na przyszły zyski
Tak nisko nie spadnie, nie ma podstaw. Dywidenda będzie utrzymana, bo to typowa spółka dywidendowa, dobrze zarządzana. Ponad 7 zł na rękę co rok nie do pogardzenia. Może być oczywiście lepiej.
Dnia 2020-11-27 o godz. 12:57 ~ZeŚląska napisał(a): > CHyba, że pani prezes znowu sprzeda akcje a potem ogłoszą, że wstrzymują dywidendę i cena spadnie i 30 zł. Jak w tym roku. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Czy wiesz gdzie są ulokowane akcje- udziały DomDev 2. Jeśli do tego dojdziesz, co nie jest trudne, to zrozumiesz jaka napisałeś głupotę. A teraz pora na poczytanie o tej firmie, inwestowanie w swoją wiedze jest bezcenne.
Dnia 2020-11-30 o godz. 17:24 ~Marcin napisał(a): > Zdradz nam choć rąbek swojej wiedzy Profesorze Wiatr. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Poważnie nie potrafisz tego znaleźć ? Popatrz na akcjonariat spółki. Wystarczy
Popatrz na to popatrz na tamto doucz się, poszukaj - to nie są argumenty w dyskusji, tyko magiel.
Wolałbym żebyś się sprężył i spróbował swoimi słowami.
Brakuje Ci słów?
Ty pewnie nadal szukasz, składu akcjonariatu Domdev a kurs spokojnie pnie się do góry. Pewnie w 1Q przekroczy 120zł. Oczywiście jeśli otoczenie pozwoli.
Lubię ten Domdev, 3 tłuste dywidendy dostałem. Nie ma się do czego przyczepić.
Ale jeżeli takie głupki też trzymają Domdev, to to może być sygnał do sprzedaży?
Póki co zakładam, że to pojedynczy przypadkowy plankton.
spokojnie, wielu ludzi na to czeka, ja zresztą też bym jeszcze kupił. zresztą przeczytaj kiedy będzie mogła sprzedać. a ponieważ nie jest głupia, poczeka wiadomo do kiedy.