Co mi strzeliło do głowy, że uwierzyłem w to naganianie na wykopie. Najpierw czekałem na ESPI, ale teraz jego pojawienie przecież nic nie zmieni. Przecież ta umowa to kropla potencjalnych zysków. Wolumeny jakie tutaj wymieniane są to studenckie kieszonkowe. Masakra. "Lokata" na lata jesli ktoś kupił po Twoim naganianiu i tych dwóch typów z forum bankiera,
Ja też dałem mu się namówić po jego wpisie na wykopie. Wsadziłem w to połowę oszczędności, już jestem ostro na minus. Do końca tygodnia czekam na to jego ESPI, ktore obiecywał, że ma sie pojawić w ciagu kilku dni. Czas mija a tu aani widu ani slychu. Brat pracuje w prokuraturze okręgowej, będe skąłdam zawiadomienie na tego naganiacza, jak chcecie się przyłączyć to pisać tutaj, żłożymy pozew zbiorowy.
Dam Wam radę i poradę. Aby się nie męczyć, proszę wystawiać zlecenia S z akcjami poniżej 3 zł, szef weźmie od Was te akcje. Dziś byłem, czekałem, jutro będę też czekał, zapamiętajcie te 9.
to nie jest naganianie, to strategia, której wielu nie rozumie, jeśli czytasz uważnie to co piszę i obserwujesz zachowanie waloru, to pozostaje tylko wyciągać poprawne wnioski, epatowanie posiadanym potencjałem w arkuszu zleceń nie wiele dobrego wniesie, tylko wystraszyć wielu może