przykre, teraz wyciskanie i kto chce może iść do sądu sądzić się o cenę godziwą. są chętni?
najgorsze, że będzie wyciskanie. ja wolałbym zostać z akcjami papierowymi aż do wejścia na rynek amerykański, ale niestety mają te 95% i mnie wycisną a to generuje koszty.
miejmy nadzieję, że masz rację Panie elemele, że to game changer. Pytam sie gdzie jest KNF i jak urzędnicy się zapatrują na taki obrót sytuacji. Ja ich informuję, juz od pewnego czasu, że tu jest grubymi nićmi szyta sprawa ze stratą dla drobnych!!!
może sam Prezes się ogarnie i pójdzie po rozum do głowy, że tak się nie robi i mocno temat naciągnął z tym wezwaniem i porozumieniem!!!!!
Powiem Tak w kupie siła więc Panie i Panowie drobni akcjonariusze do dzieła.....!!!!!!!
szczególnie że 1. o tym poinformowali w marcu, że jest taki projekt 2. że jest już po WZA o wycofaniu akcji z GPW
3. i że mają ponad 95% i tylko czekać można na wyciskanie wszystko w białych rękawiczkach po prostu mieli szczęście z czasem, jakby NCBR to wcześniej wyniki podał to kurs by już poleciał przez WZA teraz to już tylko wyciśnięcie zostało i w sumie nie wiem na co czekają