Wygląda na to, że mamy idealną powtórkę z końcówki lipca 2020. Zjazd do 7,60, odbicie na 9,60 (ok 28%), potem znów korekta na 6,5 (-32%) przez cały sierpień (obecnie grudzień) i pompa w październiku w górę o kilkaset%.
Jeśli to się powtórzy, to w styczniu przebijemy 60 z palcem w nosie. Dobra wiadomość jest taka, że będzie jeszcze czas na dokupowanie akcji poniżej 15. Zła, że trzeba będzie poczekać do stycznia, by to przyzwoicie spieniężyć. Będzie bujało i trochę poboli, ale widać już, że cel tej zabawy jeden (60+).
Fajnie by byłoby dobrać za 15 ba nawet za 16 ale na rynku widać niepokój i na innych spółkach piszą że trza się przenieść na spółki covidowe już tu jeden pisał że będzie za 15 miałem koszyk na 15,60 i nic nie wpadło .
ja zebrałem przy 16.3000... mam takie samo wrażenie obserwując ruch na innych indeksach... tam gdzie szedł kapitał na czerwono dziś o dziwo nawet RAINBOW traci ... hehe... ile po 2 tygodniach zweryfikowane? część zrealizuje zyski... a wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują żę daleko do normalności.... no i jeszcze styczeń i luty... miesiące na które przypada szczyt grypowych zachorowań...
Cytuję ciebie: Wygląda na to, że mamy idealną powtórkę z końcówki lipca 2020. Zjazd do 7,60, odbicie na 9,60 (ok 28%), potem znów korekta na 6,5 (-32%) przez cały sierpień (obecnie grudzień) i pompa w październiku w górę o kilkaset%.
TroszkęCi się pokręciło -raczej powinno być tak : Wygląda na to, że mamy idealną powtórkę z końcówki lipca 2020. Zjazd do 7,60, odbicie na 9,60 (ok 28%), potem znów korekta na 6,5 (-32%) przez cały sierpień (obecnie listopad) i pompa w grudniu w górę o kilkaset%. .
Też zauważyłam tę korelację, jednak nie wiem czy bedzie dokłdanie tak samo . Niektórzy nie będą mieli cierpliwości czekać.
W każdym razie widać że gra idzie o raport a nie wyniki. Te drugie są dobre i każdy to widzi. Czekamy, nie ma co sprzedawać, ale warto przygotować kaskę na możliwą korektę. Tu będą grane duże liczby pod koniec grudnia, początek stycznia.
zyski i tak sobie przygarną na premie.Akcjonariusze ktorym dopisze szczescie wyskocza miedzy 50 a 60 bo na longa nie ma co tu siedziec jak zarzad wyprowadza sobie zyski pod pretekstem premii. Spółka dno i czysta spekulacja