Chyba nie wiesz o czym piszesz,akcje w zeszłym roku byly po 10groszy, policz ile to procent.Wszedles w spółkę i chciałeś od razu zostać milionerem, żeby zarobić trzeba trochę się.
Poczytaj moje posty i wtedy wchodź w polemikę.Nie wypisuję bzdur typu będzie kosmos lub ale padają Jeśli masz coś merytorycznego do napisania to chętnie się do tego odniose,a na takie banialuki jak piszesz to i tak się łagodnie odniosłem.
Szczerze mówiąc byłoby mi przykro, gdybym po 30 latach na giełdzie i nabyciu tak ogromnego doświadczenia wciąż był zmuszony udzielać się na forum bankiera. Jest tu wielu takich, którzy robią z siebie guru giełdowych i próbują wpływać na decyzje innych, traktując ich przy tym bardzo protekcjonalnie (w stylu "dam ci darmową lekcję z inwestowania" itd.). Dlatego zadajcie sobie pytanie: czy taka osoba siedziałaby dzień w dzień na forum bankiera i aktywnie się udzielała?
Ale każdy robi oczywiście inaczej analizy, korzystając z dostępnych narzędzi. Jeszcze raz pozdrawiam.
Niestety nazbierało się tu trochę frustratów, liczących na szybki zarobek, a tu... klops!!! Teraz wylewają żale na forum i obrażają! No cóż, takie życie! Pozdrowienia dla stałych, cierpliwych forumowiczów z Omką na czele!
Szanowny kolego ,pozdrawiam cię też bardzo serdecznie,sarkazm rewelacja,to że czasami robię wrzutkę na forum nie nic wspólnego ze stażem.Forum służy wymianie opinii na temat spółki (najlepiej merytorycznie).Na taki bełkot jak tutaj,często piszę nieco prowokacyjnie.Natomiast twoja zaczepka,chyba wynika z frustracji zachowaniem kursu czy może czegoś innego,podziel się.Poza tym bardzo stereotypowo podchodzisz do inwestorów.
Widzisz kolego,właśnie o to chodzi,o frustratow, którzy własne potknięcia giełdowe przerzucają na innych .Jeśli ktoś inwestuje w oparciu o forum bankiera,to ja mu tak po ludzku bardzo współczuję.Zdrowia i udanych inwestycji.Ps.nie broń hejteròw.