• 3Q będzie b.dobry Autor: mira-s [128.127.93.*]
    jeżeli w lipcu i sierpniu jest wzrost produkcji r/r ( w sierpniu aż o 94%) + maseczki to tu będzie naprawdę dobry wynik .
    8 dni do wyników
    dochodzi realizacja kontraktu dla ARP ( na drugi kwartał przypada 60%) + realizacja umowy z 30.04 na dostarczenie masek ochronnych jednorazowego użytku na kwotę 6mln.
    https://imgur.com/r9GNeip

będzie dobrze
  • Re: 3Q będzie b.dobry Autor: ~Lol [93.179.198.*]
    Niby wszystko dobrze a kurs w czarnej d....i to sie chyba długo nie zmieni
  • Re: 3Q będzie b.dobry Autor: ~oi [23.249.172.*]
    Widocznie ludzie nie wiedzą, ale raport im pokaże
  • Re: 3Q będzie b.dobry Autor: ~Max [37.225.53.*]
    Hehe właśnie widać po kursie
  • Re: 3Q będzie b.dobry Autor: ~Daro [86.63.81.*]
    Widać jak przy cenie 4 zł następuje wymiana akcji. Taka typowa ustawka pakietami po 2,5 tys. akcji ( było 6 takich pakietów, potem po 1900+600 akcji ) a np. o 11:16 5000 tys. Razem przewaliloło sie ok. 40 tys.akcji pod tą ustawkę. Gdyby pojawił się tylko jeden taki kupujacy lub sprzedający ze zleceniem PKC to kurs poleciałby do 3 lub 5 zł . Widać tu że i jedna i druga strona była zadowolona z tej wymiany, ta sytuacja trwa już jakiś czas. Ciekawe kto kupuje i kto sprzedaje i kto tobi lepszy interes ?
  • Re: 3Q będzie b.dobry Autor: mira-s [128.127.93.*]
    jeżeli jest tak jak piszesz, tzn, że kurs jest sterowany, a jak jest sterowany, tzn że ktoś ..tu widzi interes...
  • Re: 3Q będzie b.dobry Autor: ~jk [23.249.172.*]
    Przy tym obrocie łatwo jest sterować kursem i wzbudzic niechęć w akcjonariuszach, więc pewnie tak jest. Z doświadczenia wiem, ze lepiej wchodzic w spolki gdzie nie ma wielkich oczekiwań
    Od godziny 10:18 do 11:16 czyli od 6 do 32 transakcji dnia. Około 43 tys. Widać że była to typowa wymiana na 40 tys. te kilka więcej to drobnica. Jak ktoś w tym czasie obserwował arkusz to mógł zauważyć jak pojawiały się okrągłe pakiecik po stronie kupna i natychmiast dochodziło do transakcji.
    I jak sprawdził w arkuszu ? Taka sytuacja miała miejsce chyba również w poniedziałek. Też naliczylem ok 40 tys. Od poziomu 4,20 do 4,00 ale tym razem pod koniec sesji. Przy cenie 4,00 ustawiony byłem na kupnie ze sporym pakietem i chyba trochę wszedłem między "wódkę a zakąske". Jestem ciekawy czy dzisiaj sytuacja się powtórzy. Może ktoś ma swoje przemyślenia na tą sytuację ?
    myślę, że komuś zależy na tym żeby kurs nie poszybował za szybko i nagle do góry, stąd takie ruchy na arkuszu, żeby zgasić zanim się rozpali
    Zastanawia mnie tylko czy to są dwa różne podmioty które wymieniają się akcjami czy może ktoś "leci w kulki" przewalając akcje między sobą. Tylko w jakim celu ? Bo ani to na dystrybucję ale też na zbieranie akcji z rynku nie wygląda.
    wyniki za 3Q dadzą odpowiedź,
    spółka narazie nie wypłaca dywidendy, więc trzymanie kursu w ryzach przez tfi nie ma sensu.

• Re: 3Q będzie b.dobry Autor: ~Baltazar [5.173.145.*]
    Grudzien?
[x]
PROTEKTOR -1,64% 1,32 2026-05-12 16:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.