https://strefainwestorow.pl/artykuly/wydarzenia/20201127/capital-market-week-santa-claus-rally M.in nasza perełka Plantwear podczas Capital Market Week.
Jestem. Nie ma troli do prostowania to nie ma co pisać :p ostatnio wrzucałem jak historycznie wyglądał procentowy udział poszczególnych kwartałów w strukturze przychodów, a teraz czekam na raport :) liczę po drodze jeszcze na jakieś info o tym nowym koncepcie i nowych markach i na tą konferencję z linków (może trochę rozbuja spółkę).
Przeanalizowałem te transakcje dzisiejsze i widzę, że ktoś celowo spuszczał po 20 akcji by zaniżyć kurs. Potem kilka osób się zesrało i sprzedało w przedziale 9.50 do 8.60. Potem bez problemu popyt ponad 9 do 10 zeta. Ciekawe czy coś się dowiemy nowego na Capital Market Week ???
Z reguły jest tak, że: spekulanci, niecierpliwi i Ci którzy kupują, bo ktoś coś powiedział i tak na prawdę nie wiedzą co i po co kupili kupują i sprzedają w najgorszych możliwych momentach.
@milo mowi o wyjsciu na Zachod ale za Cene Wschodnia.
Milo obudz sie bo tu narazie nie moze byc ceny zachdniej skoro spolka jest ze wschodu kraju.
Milo na innych forach obawiaja sie ZJAZDU nawet do 80-90gr - co ty na to ? Zapakowany jestes pod korek, brane po 6, potem po 12 i 15zl to masz chlopie nieciekawie. Jezeli sie tak stanie i zjada do 90gr to ci zostanie z 10-12% kapitalu. Masakra, jak ty to ogarniesz psychicznie ?