Od wczoraj rosło bo otrzymaliśmy ogólnie dobre wyniki za 3 Q oraz spodziewano się być może przełomowych informacji na dzisiejszej konferencji. Czat potwierdził, że firma zmierza w obranym kierunku, budują fundamenty i można spodziewać się konkretów pod koniec tego roku oraz w 1 Q przyszłego.
Jednakże to nie brak mega infa spowodował dzisiejszy zjazd, ponieważ nagły spadek nastąpił już na początku konferencji - wygląda jakby Ktoś poprostu w tym czasie postanowił zrealizować swoje zyski i przez to musiały pojawić się duże i nagłe transakcje, one pociągnęły kurs w dół. Szkoda bo wydaje się, że można było na fali optymizmu dojechać do końca roku, myślę, że minimum powyżej 0,85 zł. Teraz trzeba powalczyć o odwrócenie trendu i to od nas tylko zależy - jeśli wszyscy będą mieli stalowe nerwy to nie pobawią się gwałtowne oferty na sprzedaż. Tu naprawdę widać dobre produkty w rynku jaki jest oczekiwaną branżą przez eco biznes. Niewykluczone, że kurs nas szybko pozytywnie zaskoczy.
Dokładnie 3 zwykłych ludzi i popuszczone stop losy i panika że coś nie tak na webinarze poszło ,z resztą ktoś dał w tym samym momencie tutaj info że jednak emisja 150mln po 20gr .Wysyp paru ludzi realizujących zysk -plus takie info i panika gotowa.Mnie samemu przeszło przez myśl spuścić moje 100tys akcji skoro emisja po 20gr
Dokładnie tak właśnie to widzę.
Z tą emisją to już trochę nudne. Nawet jeśli by do tego doszło to nikt nie mówi, że będzie 150 mln tylko max tyle, z drugiej strony Ktoś nisko kupi to miałby nisko sprzedać - litości. Panowie jaja w imadło i czekać. Już jutro może być dobrze, ale to od nas inwestorzy tylko zależy!!!
Inwestorzy omijają tą spółkę szeroko przez to co siętutaj wyprawia. Ilekroć kurs chce iść do góry jakiś pa.jac wyrzuca pkc setki tysięcy akcji + popychacze na pokaz. Do końca roku złotówki tu nie zobaczymy. Kiszenie do lutego/marca.
A skąd wiesz co omijają inwestorzy? Myślisz, że wchodzą w Ciastka Krakowskie? Czy możne w Biomed Lublin? W spółki blisko ATH? Inwestorzy kupują panike w przyszłościowych spółkach jak Boruta, które mają fundamenty, zarząd i plany ekspansji jak Boruta.
To o czym mówisz dotyczy większości spółek z NC gdzie kręcą lody. Tu po prostu działa rynek. Obecnie akcje boruty są TANIE. Pozdrawiam