Dnia 2020-11-18 o godz. 19:14 ~roland napisał(a): > czy novity z 5 na 115 > na polwaxie > czy juz jest stary i nie jary
pytanie retoryczne, dlaczego JA zwiększyłem apkiet 3 krotnie po emisji nowej serii akcji, kupując i PB i PDA i obecnie akcje, odpowiedz sobie !!!! To JA to nie przerost ego, tylko JA znaczy wielu tak inwestujących pod takie a nie inne projekcje ceny akcji> to sie nie wydarzy z piatku na sobote, jak chciałoby wielu Ynwestorów tego rocznych tzw. Robinchoodziaków , ale o nich sie nie zamartwiam, potrzeba im jeszcze wiele lat giełdowej "ogłady" !!!
... i jeszcze jedna kwestia, ale jakże istotna kwestia, Polwax to jedyna taka firma produkcyjna w Polsce i jedna z bardzo niewielu w europie !!! czy trzeba coś dodawać !!
Dnia 2020-11-19 o godz. 19:23 ~Fazi napisał(a): > A ty znowu ze swoja kulturą czyli jej brakiem. Ale cóż słomę z butow możnam wyjąć, z mózgu niestety juz nie.
jak nie masz nic sensownego do powiedzenia, to skorzystaj z okazji i zamilcz !!! Kmiotku !
chyba ktoś wreszcie spuści z tonu tak chociaż do 2,60, z pewnością będzie bo bidet ma coraz większe teoretyczne szanse????kasa chyba bezie potrzebna Amerykanom na wojnę????
Dnia 2020-11-20 o godz. 11:38 ~ra napisał(a): > chyba ktoś wreszcie spuści z tonu tak chociaż do 2,60, z pewnością będzie bo bidet ma coraz większe teoretyczne szanse????kasa chyba bezie potrzebna Amerykanom na wojnę????
a z kim ty sie zamieniłes na łby, z antkiem macierewiczem ?
Dnia 2020-11-30 o godz. 14:12 ~ra napisał(a): > Oj!!! chyba O'Majtek nie kupi?????lepiej te pare akcji sprzedać i poczekać faktycznie po nowym roku?????
Róbta co chceta, wasze akcje i wasze pieniądze !!! Niektórzy tez (jak to pisali) oddawali śmiecia po 2 z grosze, bo zjedzie na ....
Może nie na 100 ale chętnych przybywa ponieważ wycena jest bardzo niska wręcz symboliczna. Dużo osób zaczęło to dostrzegać i kurs rośnie. Tu będzie sprawnością wezwanie bo bardziej się opłaci Orlenowi. Coraz większe zainteresowanie widać ciekawe ile czasu zostało.Cały czas twierdzę że są 3 osoby w grze plus ulica która nie odda ze stratą lecz liczy na zarobek po takim czasie. Myślę że jesteśmy coraz bliżej ugody lub wezwania. Sam mam spory zysk w portfelu ale Polwaxu ze stratą nie oddam w celach podatkowych wręcz dokupiłem nie dam się okraść i czekam na uczciwą wycenę.
Mozliwe... sam dobieram ciagle, temat parafiny w magazynach OZE neci i wydaje sie byc dosc prawdopodobny, a w zasadzie byc kwestia czasu, a wtedy wystrzal...