.....trudno powiedzieć,czy w ogóle będzie dywidenda...wyniki są lepsze niż się wydaje na pierwszy rzut oka...spółka znacznie zmniejszyła zadłużenie przez co nie będzie płacić haraczu banksterom...
Osobiście wywaliłem co miałem po 1,83-1,86 korzystając z podbitki, ale z zamiarem odkupienia po dywi taniej niż wynosiła dywi. Nieprzerwany ruch w dół kazał mi jednak "wstrzymać konie". Zastanawiamłem się skąd taka niechęć do spółki ale czytam wyniki i widzę że warto jeszcze poczekać. Myślę że obawy mogą dotyczyć jeszcze czegoś innego grubszego - uruchamianej Białoruskiej elektrowni atomowej niedaleko za granicą. Litwini już się buntują. Gdyby tam wylądował czarny łabądź to szlag by trafił wszystkie tamtejsze rolnicze biznesy.
to dobrze że dziadek sprzedałeś oby jak najmniej takich pseudo inwestorów jak ty o spekulanckich zapędach, jedna prośba - nie odkupuj, idź na inne speko-spółki , to miejsce nie jest dla ciebie, bye
Dnia 2020-11-28 o godz. 23:25 ~capriciosa napisał(a): > to dobrze że dziadek sprzedałeś > oby jak najmniej takich pseudo inwestorów jak ty o spekulanckich zapędach, > jedna prośba - nie odkupuj, idź na inne speko-spółki , to miejsce nie jest dla ciebie, bye
Czy ktoś się orientuje jakie ceny skrobi były w IV kwartale 2020 i na początku 2021