Mogę napisać wniosek, nie ma problemu. Do tej pory nie wiadomo co z Elbrus, partnerem bliskowschodnim, testami na Covid, Bakoma. Śmierdzi szwindlem na kilometr. Wyśle szkic do mojej kancelarii i trzeba zrobić z tego pismo finalne. Niech gruby się tłumaczy z zalewu pozytywnych espi i z lipnego czatu pod zrzucenie miliona akcji.
Co to znaczy spekuła? Co Pan bredzisz? Wywalał fund albo któryś z większościowych. Zostanie to wyjaśnione. Spółka ma jeszcze czas na informacje o zmniejszeniu stanu posiadania.
Na co nagania?
Bardzo dobrze. Tez chciałbym wiedzieć jak i inni co tu sie odjaniepawla . Same dobre niusy, same pozytywne projekty, przejęcia , zmiany nazwy a nagle ni z gruchy jf wywala Akcje , cena podbijana +10/13 i -18 i tak w kółko .
Dyman ludzi i śmierdzące, kłamliwe niusy . A Ty wiesko jestes jednym z tych ktorzy korzystają na tych walkach? Glupich szukasz?
Autor: ~Maciek [31.0.47.*] P.S. Proponuję Ci jeszcze, abyś podważył opublikowane raporty. Przychody ze sprzedaży 1Q2020 8566 tys. zł; Zysk ze sprzedaży 432 tys. zł. Przychody ze sprzedaży 2Q2020 17636 tys. zł; Zysk ze sprzedaży 1054 tys. zł. Przychody ze sprzedaży 3Q2020 11 267 tys. zł; Zysk ze sprzedaży 471 tys. zł.
Autor: ~brrr [89.64.105.*] P.S. Myślisz, ze nikt forum nie monitoruje !!! Może nikt Cię nie poda do sądu za oszczerstwa bez pokrycia, nawet brak znaku zapytania. Życzę dobrego snu codziennie ..
Panowie ,nie wiem jak długo jesteście na giełdzie,ale nauka kosztuje,za wszystko się w życiu płaci.Nie miejcie pretensji do innychtylko do siebie.Pod co to ma rosnąć?pod czat,no nie róbcie jaj .Na giełdzie szuka się okazji,kto sprzeda pierwszy ten zarobiony,a wy nadal żyjcie marzeniami o milionach z giełdy.Poczytajcie statystyki,ilu ludzi żyje z giełdy, proszę nie odpisywać,tylko przemyśleć .Nadmienie że akcje Boruty kupię znowu .W mojej ocenie będzie się tu działo.Pozdrawiam i przemyślcie swoje inwestycje.
ta grupa sterująca tu kursem jest tak przewidywalna , wręcz śmieszna , o pożal się boże niskim IQ że trzeba być naprawdę koczkodanem by dać się wciągnąć z nimi w grę.