Radziu- tylko Tobie tutaj wierze- to kiedy bedzie 10zl, ktore „obiecywal” nasz przyjaciel Mroczus? Czy z tym 10zl na Inteli to czasami nie jest tak, jak z 30zl (przed splitem) na Blo?- takir obiecanki-cacanki...?
A bo to z tym splitem to chodzi najprawdopodobniej o co innego, niż wszyscy zakładali. A tutaj? Trzeba będzie zobaczyć co się stanie po espi, jaka będzie reakcja rynku. Była konsola ze wsparciem 3 zł, to nam to wsparcie rozjechali. Nie napalam się. Tutaj mam na waciki.
Romuś weż Ty idź za dobrą rada publiczności. Spadaj na Bloocia czy Farma. Ja zrobię to samo. Spadnę sobie z Inteli, dajmy na to na Softa, Może my oboje faktycznie tej spółce przeszkadzamy???? Bo że Ty przeszkadzasz to mam pewność. A i o mnie tak piszą... Więc Romku, dla dobra własnego kapitału poswięć się i sobie idź na inne forum.
Brak wiary, beznadzieja i obojętność - to nie możliwe u wytrawnych graczy. Puszczajcie, tylko powoli, nie róbcie paniki i zamieszania, to niepotrzebne. Jutro, przy piątku, wybaczony Wam zostanie brak resztek sentymentu do ITL.
Ja ciebie namawiałam? Kpisz czy o drogę pytasz? A na Softblue ładnie zarobilam. Teraz też po malu kupuję. Licze że kolo 0,7 × zbiorę. I broń boże cię nie namawiam, bo albo chcesz 30% w tydzień, albo nie wiesz kiedy sprzedać
Tam nie ma dobrych nastrojów teraz, po tym jak potarmosili drobnych na Borucie w trakcie czatu z Zarządem, niezłe to było zagranie. Ale w IQ 21' może być tam ciekawie. DOBRANOC.
Więc dlatego zbierać po mału trzeba. ALE NIE NAMAWIAM NIKOGO BO RÓWNIE DOBRZE MOŻE BYĆ PO RAPORCIE 0,30GROSZY, ALBO EMISJA DWÓCHMILIARDÓW NOWYCH AKCJ W MARCU NA PRZYKŁADI!!!!!!!!!!!!!!
Panie od tego Pana co Wali w Intela: tak sobie dziś czerwonej zapazylam i mnie wyszlo 2,20. Ale to mieszanka bio Istambuł czy jakoś i tera to ja nie wiem ile wali w poniedzialek. Dasz jakiego cynka?
Panie Intel_Wali, weź no się Pan do roboty, bo juz dziś zarobiłam na porządną spółke,miało byc 2,20 a tu rośnie, Co jest? Weż Pan ze 2,50 choć, Rzuć no troche. Dużo masz już pewnie. Dobierzesz niżej. Bedo wychodzić bo spekuła ruszyła tu i ówdzie... Zachęte tylko trzeba :)
Będzie dobrze, wstęga przechyla się coraz bardziej na S, aby dynamicznie na N się wywinąć. Martwi Was że szoruje poniżej 3, wszystko jest pod kontrolą. Teraz jest zamieszanie na biotechnologi, szczepionki, spekulacje, marzenia ... , ale przyjdą zaś.