sporo chyba się tu napaliło za wcześnie, ja mam 5 000 szt i czekam na rozwój za rok będzie już po resplicie tomoże sprzedam z zyskiem a w między czasie dokupie pokażniejszy pakiet po 3 grosze
Sprawy spółki są w rozwoju, to nie tyczy się kursu ponieważ to symulacja notowań Klasztornych. Nowa spółka ma nową kapitalizację i nowe dodruki, rynek tego jeszcze odpowiednio nie wycenił, cena może spaść lecz nie musi to zależy od cierpliwośći inwestorów. Gdy dojdzie do sytuacji że spółka uporządkuje sprawy akcji (jakimś cudem zmniejszą ilość akcji w obrocie) to wtedy rynek wyceni poprawnie ten walor. Teraz powinno kosztować ok 3 gr za sztukę. Pozdrawiam Ps: 3 sety z rana jak śmietana!
dziś 3 gr spółka się dynamicznie rozwija za rok będzie 5 a za pótoryj 7 gr i tam się rynek spotka z rzeczywistością, czytajcie w stecz co pisałem to zrozumiecie czemu sam sprzedałem, poza rynkiem w godziwej cenie zaufanej osobie, dziś wiecej bym nie uzyskał a przynajmniej strate odliczę i się za to napiję
Klasztor wiedział kiedy sprzedać, ale widać ze takich klasztorow na spólceparu. Krążą plotki w kuluarach że tutejszy inwestor też nie jest zadowolony i odda za parę groszy swoje akcje(G.Ś.) czy to prawda to sie wszystko niebawem wyjasni.
Wystarczy popatrzeć na raporty i się widzi ze to wydmucha bo na czym oni niby zarabiają? Zero umów zero postępu.
Z dala od takich spółek