Dnia 2020-11-18 o godz. 09:31 ~Toya napisał(a): > Czy ktos ma jakies info na temat polityki dywidendowej, mianowicie czy firma planuje placic dywidende co rok czy nadal co dwa lata?
kup 1 papier i zapisz się WZA i ciśnij pytaniami :):):):)
Nie masz co patrzeć na politykę dywidendową. Najlepszym przykładem jest ten rok i ile spółek nie wypłaciło dywidendy. Sam bylem sporo zapakowany w jedną i się przejechałem, a myślałem że to pewniak. Skoro w takich czasach Toya wypłaca dywidendę, więc jest duża nadzieja na przyszłość .
Nie wiem. A jakie były powody, że Agio zwinęło się z Krynicy Vitamin? Ktoś uznał, że wychodzimy z inwestycji i tyle. To o niczym nie świadczy. Jak ma być dobrze, to będzie. Z rockbridge czy bez.
Jesli papier bedzie tanszy przy wyjściu RB i wyjscie nie wplynie na wzrost przychodow to wg mnie jest to szansa dla innych akcjonariuszy na dokupienie przecenionych akcji. Przynajmniej ja bym ich dokupił bo 6% rocznie- moze wiecej jak akcje stanieją a zyski pójdą do góry wyglada fajnie
Tak, tylko jak RB chciał sprzedać wszystko w taki sposób jak teraz to będzie to trwało miesiące i zwali kurs solidnie. Chyba że inny większy gracz się pojawi.