Oo, zaje..biste info. Wczorajsze wzrosty nie były przypadkowe. Dzis przyduszsnie na wyleszczenie strachliwych i jedziemy z wczorajszą powtórką. Ja zapakowany, ale jeszcze dobieram. A na marginesie, z wykresu i tego co za nami, do końca roku będzie 2 zł. Tak wynika, a wiem co mówię, bo siedzę tu od dawna. Trzymac się i nie dac wyleszczyc. Aha, z doświadczenia wiem, że boruta to nie jest spółka na stoplosa, bo będą po nie zjeżdżać. Jedziemy tylko w górę!
To znaczy, że nie znasz jeszcze borutki...albo...albo lubisz sięgać po stoplosy. Nie napisałem, że to zle narzędzie, napisałem, ze nie z cwaniakami z boruciego piekielka takie rzeczy. Bo zabiorą i odjadą. Sprawdź sam, na dużym pakiecie, jak jeszcze nie zauwazyles
Dnia 2020-11-18 o godz. 09:25 ceokrachu napisał(a): > Najgłupsza rzecz jaka słyszałem - grać bez TP i sl :D geniusz
Tu są zbyt duże wahania kursu. Na takich spółkach nie ustawia się SL. Tak samo na Inno-gene. tam w ciągu dnia potrafią zrobić -20%, żeby później wyjść na mocny plus. Z SL to sobie leć na główny parkiet, ale nie na NC.