Myślę, że jeszcze w tym roku się tu nieźle zadzieje za sprawa raisemana. Przyjdzie też czas na ochłodzenie waloru a w 1Q2020 myśle w koncu pojawi sie zysk w raportach za sprawa projektu e-sportowego i raisemany.
Po 1Q2020 to juz będzie zupełnie inny papier, inne obroty, wolumen i kurs.
Chyba po pierwszym Q 2021:). Ja sobie spokojnie poczekam do 2022 lub 2023 wtedy zobaczycie po ile będą śmigać akcje. Myślę ze pierwsze rok lata to będzie max 100 a później to się okaże do ilu dobiją ale jak wszystko będzie dobrze to się nie zdziwię jak będzie tutaj tyle co na PlayWay. Możecie sobie skopiować i zapisać. Pozdrawiam.
przecież tutaj nie ma znaczeni obecnie co oni robią i czy maja zysk, teraz będzie rosło spekulacyjnie bo ma w nazwie bit, jak bitcoin. A kryptowaluty rosną teraz gigantycznie i ludziom się wydaje że bit evil to też bitcoin
Rewelacja!!! Jak Solar company i fotowoltaika? Hehe. Nie kolego, akurat wczorajszy wzrost kursu spowodowany był zwiększeniem udziałów inc i carphatii, a zrobili to całkiem świadomie.
Generalnie to nic odkrywczego nie napisałeś :-P ale okej, czekamy. Przy okazji, zwiększyłem w piątek swój portfel do 55% obecnego portfela, all in raczej wchodzić nie będę bo to niezgodne z książką (hehe) poza tym już nie mam co sprzedawać. Wierzę że umowa z playway zostanie podpisana, synergia między platformą raisemana a grupą PLW jest olbrzymia, zagieli mnie w piątek tym espi, niby można się było domyśleć bo INC i PLW ze sobą od jakiegoś czasu współpracują, ale nie wpadłem na to.
Krążą jeszcze jakieś ciekawe plotki odnośnie innych spółek, z których można wywnioskować ze kurs pójdzie na północ w przeciągu kilku lat?
Tak jak tutaj można było się domyśleć bo właśnie wspomniane inc i jakieś tam cząstkowe info chodziło już kilka miechów temu (a kurs był cały czas atrakcyjny) więc może u innych jest wydarzy się coś podobnego?
Kupuj plotki sprzedawaj fakty się tu idealnie sprawdziło
Mam pewną teorię ale jest ona dość fantastyczna. Otóż Elon Musk wylądował ostatnio w Warszawie(a przynajmniej jego samolot tam wylądował). Po dwóch godzinach już odleciał. Jeśli Elon byl na pokładzie to chyba nie po to by rzucić okiem na nasz wspaniały Pałac Kultury. Do głowy przyszły mi dwie firmy - ursus i inteliwise. Ursus bo fabryka i z chińczykami gadają na temat samochodów elektrycznych. Inteliwise bo AI - sztuczna inteligencja. Co więcej ktoś na forum Ursusa też wpadł na ten pomysł i już tam spamuje. Tyle że jest to bardzo abstrakcyjna spekulacja a ursus jest na górce plus nie ufam spółce. Gdybym miał wolne środki to może bym i kupił za parę groszy czysto spekulacyjnie ale chyba zostanę przy pewniaku, czyli Codeaddict.
Chcąc mieć potencjalnie duży zysk a być skłonnym do ogromnego ryzyka kupuje się właśnie takie plotki i spekulacje.
Raz na 10 razy się sprawdzi i zrekompensuje Nam to te 9 pomyłek.
Dzięki za info