Zapytaj czemu sprzedaż OnlyBio jest taka nędzna. Produkty naprawdę nowatorskie i fajne, wszyscy chwalą, są od wielu miesięcy we wszystkich większych sieciówkach w całej Polsce I z tego wykręcili 3 miliony przez kwartał? Rozumiem, że jak w skonsolidowanym jest 11 mln a w jednostkowym Boruty jest 8 to na OnlyBio zostaje 3 mln. Zresztą nawet jakby było 11 to śmiesznie mało
Jak wyglada sprawa ekspansji onlyBio na rynki Usa i Azji?Na jakim etapie sa negocjacje z Perdue Agribusiness LLC?Podpisanie umowy i wspolpracy jest realne?Jesli tak to kiedy?
Ważne pytanie które powinno paść w rozmowie to dlaczego invention bio ma mieć Osobny debiut na giełdzie a nie jako Boruta? To na pewno podbiło by kurs Borucie a tak. To Boruta pójdzie na bok i wszyscy inwestorzy swoje środki skupia na firmie debiutującej to pierwsze, a drugie że to firma zarabiająca porządny cash z pqnentwmi którymi interesuje się świat
Zgodnie z uchwałą lipcowego walnego spółka chce przejąć minimum 60 proc InventionBio. Czy łącznie z już posiadanym pośrednio pakietem 24 proc., czy chodzi o dodatkowe 60 proc.?
Prezes mówił, że są zamiary kapitalizacji firmy do kwoty 1 mld usd (popraw mnie, jeśli się myle). Czy ta kapitalizacja jest planowana w ramach obecnego pakietu akcji? Akcje nie chcą rosnac powyżej określonego poziomu wskutek niepewności inwestorów. Czy kozna zagwarantować inwestorom, iż w przypadku podniesienia kapitalizacji spółki na obecnych akcjach , nie będzie emisji nowych akcji?
Ok, tu można wpisać tylko 160 znaków, także szersze wątki trudno zmieścić, ale kuźwa, zarejestrujcie się na PB i też dorzućcie coś od siebie, ja wywaliłem 80zl., czyli można nie