Napisze jeszcze raz bo mnie zgłaszacie do moda. Dramatem są wasze p*ste łb* luma brała od 3.9 do 4 a są to osoby związane z zarządem hahahahahahahah wiec pozdrawiam cierpliwych :)
Wali ? Dzisiaj ktoś puścił 20 k akcji Pkc bo potrzebował kasy albo już był znudzony. Po 2
Widziałeś arkusz ? Do 5 zł masz nastawione tylko akcji za ok 100 tys zł to co to jest ? Nic. Po 3 jak dla CB nie ma znaczenia ze fund który jest powiązany mocno z rada nadzorcza spółki najpierw wziął po 5.4 a później po 3.9-4.0 to ja nie mam pytań. Po prostu wywalili siano do kosza tak ? Spółka dostała kredyt na od banku w czasach gdy praktycznie nikt go nie dostaje. Ale ty uważasz ze to wszystko jest bez znaczenia :) życzę zysków ze szczerego serca :)
przecież ta sama Luma wywali wszystko jak tylko liźnie 5 - 6 zł, co już nie pamiętacie jak zje$#$@li kurs ostatnio? Tym razem okażą miłosierdzie? tym razem poczekają na 30zł?
I widać jakie masz pojęcie chłopcze. Podczas ostatniej podbitki w chwili wprowadzenia przymusu maseczek waliło PKO a nie luma ona czeka widocznie na lepszy moment niż 6,5 zł. Czytaj espi ze zrozumieniem farmazoniarzu a nie chodzisz i dyrdymały opowiadasz.
Dnia 2020-11-17 o godz. 22:45 ~Analizator napisał(a): > I co z tego że brała od 3.9 do 4zł??? > > Jak ktoś wali lekko powyżej tej ceny? > > Ktoś nakupił tak tanio że mu sie opłaca wywalać bo ma już spory zysk? > > > > 4.30zl to opór nie do przejścia.
Przeciez niedawno bylo ponad 5zł, a ja sam zawisłem na haku przy 4,62