Są z o 21k mniejszym hakiem.
A tetaz watkowy, rozumiem że siebie stawiasz jako ten top inwestor. Napisz coś godnego uwagi a pytania w stylu "czy są tutaj dzieci" zostaw na spacery do przedszkola po odbiór swoich pociech.
Orzeł, daruj sobie serio pisanie o mnie bo g wiesz na mój temat. Pytam bo obserwuję te spółkę i forum od dawna i same puste teksty pisane nie ma z kim merytorycznie pogadać, o technice nie wspomnę bo sami covidowi akcjonariusze którzy założyli konta bez kszty wiedzy.
Ja jestem takim covidowym akcjonariuszem bez kszty wiedzy :p gram od 1.5 miesiąca. Na Borucie wiszę od 1.13zl ale nie robię nerwowych ruchów. Tylko czekam spokojnie :p
I po co sypiesz tymi g. ównami? Sam sobie wystawiasz świadectwo. Traktuj forum jak rozgrywkę a nie darmowe porady inwestorskie. Widzimy na niewielkich hakach i mamy nadzieje na zarobek co jeszcze chciałbyś wiedzieć? :)
Największy gość który rzadko się tu udzielał teraz niesety go nie słuchać wogole to Possir być może już sprzedał bo jest ze spółka już lata i z tego co wiem z niezła średnia. To jedyny gość którego wypowiedzi czytało się z zainteresowaniem. Jeśli dalej jest to zapewne czyta, ale się nie udziela. Większość bez obrazy, ale albo w jedną albo w drugą stronę naganiaja. Szkoda bo te forum w lipcu to było coś zupełnie innego teraz hmmm.....
Może ja? Kupiłem grubą pięciocyfrowe po średniej sam nie wiem chyba 35 - 40 no i tak sobie spokojnie siedzę i czasami was czytam bo mam dużo czasu bo jestem na emeryturze i tak patrzę jak się wykrwawiacie na forum i w realu no i tyle. Tak że dbajcie o zdrowie nie szamoczcie się jak ryby w sieci gdzie kazda ryba walczy o tlen jak te karpie świąteczne. Tu nie tak trzeba....za jakiś czas zrozumiecie,....
Forum trzeba traktować jako coś co działa odwrotnie niż rzeczywiście. Z każdej strony wpisy o spadkach rownicześnie o wzrostach, grających na emocjach początkujących jak i już wprawionych graczy. Rzadko trafia się temat dotyczący samej spółki i informacji merytorycznie ważnych dla inwestora. Szkoda bo skoro jesteśmy na tej spółce i inwestujemy tutaj to powinniśmy zajmować sie tylko tym na forum. Pozdrawiam akcjonariuszy i innych.
Oczywiscie, tak samo jak ty g..... wiesz o pozostalych. Teraz przeczytaj swoje pytanie jeszcze raz i czy ono idealnie pasuje abyś zadał je samemu sobie .
kiedy papier był poniżej 0,20 to było takich kilku, co to pisali, że przy realizowanych projektach i związanymi z tym perspektywami cena jest bardzo atrakcyjna, ale jak to zwykle bywa, wtedy obroty były mizerne i niewielu było zainteresowanych, za to zaczęli być zainteresowani powyżej 1 zł ......i teraz pytanie, co to znaczy normalny inwestor?
powyżej 1 zł były potężne obroty, więc po tak mocnej korekcie może pojawić się chęć powrotu na te poziomy, o wycenie nie ma co mówić, bo te są nierealne na wielu spółkach i trudno z tym dyskutować, dla mnie poziomy powyżej 1 zł są jak z kosmosu, ale to tylko dlatego, że miałem 500 k papiera ze średnią 0,17 i sprzedałem po 1 zł, a pierwotnie planowałem sprzedać po 0,5, więc jestem przyzwyczajony do innych poziomów, ale muszę się przyznać, że po zrealizowaniu zysku z Allegro, byłem tak rozemocjonowany i jeszcze z sentymentu, wziąłem, co prawda symbolicznie Borutkę po 1,43 i wiszę tu z Wami i liczę, że opylę po kosztach