Wydali na coś co leżało totalnie - reklamy. Moim zdaniem bardzo dobre posuniecie, tego im brakowalo. Gdyby nie ta udana inwestycja (która w niedalekiej przyszłości się zwróci) wykazaliby dobry zysk, przychody wieksze o 78%...
Tu 3,6 nie będzie bo to jest dobra, perspektywiczna spółka i mam nadzieję, że niżej niż teraz nie spadnie Na razie nie ma zainteresowania ale będzie w przeszłości jak spółka zacznie zarabiać. Za 3 miesiące, za pół roku nie wiem. Tylko o to mi chodziło jak pisałam, że nie ma chętnych. Nie wiem dlaczego Tyrek tak się rozsierdził? Po co te personalne wycieczki? Ja też trzymam akcje i liczę na wzrosty
Boże ludzie jacy wy jesteście narwani. Odpowiadam na pytanie wyżej - UROŚNIE. Kapitalizacja sie pomalutku buduje, dajcie tej pozycji pożyć, ludzie czekają latami.
Ta spółeczka zadebiutowała, pięknie i rozsądnie prosperuje, o co Wam chodzi?
Dnia 2020-11-25 o godz. 09:52 ~KoniecBzdur napisał(a): > Boże ludzie jacy wy jesteście narwani. > Odpowiadam na pytanie wyżej - UROŚNIE. > Kapitalizacja sie pomalutku buduje, dajcie tej pozycji pożyć, ludzie czekają latami. > > Ta spółeczka zadebiutowała, pięknie i rozsądnie prosperuje, o co Wam chodzi?
O to że to nie jest prawda! spółka przynosi straty z kwartału na kwartła a niektórzy tego nie dostrzegają. Np taki Tyrek widzi wszystko w różowych okularach a prawda jest inna. Rosną przychody i nadal są straty, czy to spółka charytatwnie tworząca gry? Bo ewidentnie nie robi tego dla chęci uzyskania korzyści finansowych. Mówie jak jest, to co będzie może sie zmienić. Może w koncu zacznie zarabiać ale narazzie nie zarabia i nie ma co zaklinać.
Jednorazowy zysk z DDS też nic nie zmieni. Będzie podbitka i kto mądry to ucieknie!
Tyrek swoje a kurs swoje, dzisiaj tylko -2.90% nie ma tragedii. Spadło z 6 na 5 wiec nie widze problemu aby maiło sie tutaj zatrzymać. Zainteresowania nie ma ....
To poniżej to jakieś farmazony obłąkanego durnia, ale zawsze się taki znajdzie. - tyle. ;)
Gdzie Ty masz straty? chyba na swoim portfelu z takim myśleniem;) Już w pierwszym raporcie był zysk, z czego przypominam zapłacili za debiut ~140 tysia...
Przestań wymyślać tylko naucz się czytać raporty ze zrozumieniem;)
Ja mówię tak: ta spółka będzie po 20zł szybciej niż myślisz i wrócę tu gdy tak się stanie, wymienię was wszystkich z tych głupich ksywek i będę się nabijał z waszej głupoty licząc hajs.
Zresztą jak nie pierwszy i nie ostatni raz, spoko - przyzwyczaiłem się do życia tutaj z obłąkańcami ale ratuje nowicjuszy ;)
ZIUTA NAPISAŁ(A): O to że to nie jest prawda! spółka przynosi straty z kwartału na kwartła a niektórzy tego nie dostrzegają. Np taki Tyrek widzi wszystko w różowych okularach a prawda jest inna. Rosną przychody i nadal są straty, czy to spółka charytatwnie tworząca gry? Bo ewidentnie nie robi tego dla chęci uzyskania korzyści finansowych. Mówie jak jest, to co będzie może sie zmienić. Może w koncu zacznie zarabiać ale narazzie nie zarabia i nie ma co zaklinać.
Jednorazowy zysk z DDS też nic nie zmieni. Będzie podbitka i kto mądry to ucieknie!
Tlumaczenie sie takie, ze mieli wydatki itd itp tylko pokazuje w jakim żałosnym położeniu jesteście potrzebując usprawiedliwiac bezustanne straty z działalności operacyjnej. W Q2 nie mieli wydatków związanych z debiutem a mimo to strata. Dodam ze Q2 byl dla spolek growych najlepszym kwartałem.
Ziuta.... jaka ksywa takie myślenie :-D To idź stąd skoro takie straty, o co Ci chodzi?:) Ja jeszcze dokupie niebawem, a Ty sprzedaj te swoje drobne na stracie i nie przeszkadzaj w robeniu hajsu ;)
Nie chce mi się dyskutować z ludźmi którzy nie potrafią czytać prostych kilku rubryk ;)
Spółeczka urośnie sobie spokojnie bez problemu. ;-)
Zobacz sobie moje poprzednie posty i poziom trafności. Zastanawiam się tylko skąd takie idiotyzmy przychodzą na myśl, no ale zawsze sie taki znajdzie.;)
Wrócę żeby Ci się pośmiać w twarz przy odpowiedniej cenie, nara. ;)
A obrzucaj sobie :) słowa ludzi nic dla mnie nieznaczących nie znaczą dla mnie tyle co nic. Z faktami nie wygrasz, pisałem 4 z przodu w tym tygodniu i długo czekać nie trzebe było.
Buhahaha Tyrek, przeczytaj co ty chłopcze piszesz :) Brak słów na twoj poziom zażenowania. W przyszłym tygodniu testujemy 4.70 na Drageus. Czy sie to świrkowi podoba czy też nie :)
To nie moje zyczenie tylko próba przewidzenia przyszłości kursu. Widzisz, ja patrze objektywnie na spółke, nie jestem z nią związany sentymentalnie. Pewnie gdybym, tak jak Ty, kupił po 10zl to bym inaczej widział przyszłość spółki. Jak to mawiają nadzieja matką głupich ty ich pewnie masz kilka?
Cierpliwość jest cnotą. Spadek będzie po raporcie bo pewnie tradycyjnie srogi minus. Jeśli będzie plus do odszczekam że spółka nie potrafi zarabiać na działalności operacyjnej. Nie liczą się jednorazowe wpływy i zysk poniżej 50k kwsrtalnie
Szczekasz golasie od 3 - mc , jesteś jak ten wrzód. Dlaczego jak jest tak żle nikt tu nie wystawił nawet na sprzedaży 20 tys papieru ??? ODPOWIEM CI SAM , TU JEST ZBIERANIE OD TAKICH LESZCZY JAK TY, ALE TY NAWET NIE MASZ 1000 SZT
Nie mam bo tylko leszcze jak Turek kupowali po 10zl. Co mądrzejsi to czekają na 3.60. Zbieranie papiera buahahaha to jakiś gruby fundusz wchodzi bo obroty po 10k PLN dziennie. Zapewne sam goldman sahs
Tyrek wstawaj zes*** sie :) gdzie Ty widzisz te zlecenia podboijające kurs? Ja widze desperacją próbe zakupu po 5z 43 akcji a później jak przewidywałem 4 z przodu :)
Obrót 1000zl buahahhaahah tutaj stach wchodzić poważnym kapitałem. Same grube ryby tutaj...