• Ciekawostka Autor: ~Michał [193.150.76.*]
    Byłem dzisiaj u rodzicow(mają gospodarstwo) mowili że glifosat ma zostac usuniety ze środków ktore bedzie mozna stosowac... Ale ta informacja jest juz 2 lata... Ale co bardziej mnie zaciekawiło to ze unia ma zamiar wprowadzic ustawe ktora zobliguje rolnikow do stosowania srodkow naturalnych na conajmniej 25% gospodarstwa... Jesli boruta stworzy zamiennik glifosatu to zyski spółki beda kolosalne! Bo wiem ile kasy rodzice wydaja na rozne środki... Początkowo nie planowałem tu longa ale zmieniłem zdanie... Warto poczekać... Spółka rozwija sie świetnie! Ale ten środek spowodował by przełom w chemizacji rolnictwa!
  • Re: Ciekawostka Autor: ~CR7 [193.24.24.*]
    nie za miesąć moze nie za trzy ale za 2 -3 lata tu będzie kosos a akcjei po kilkadzeisią złotych - Tego jstem Pewien
  • Re: Ciekawostka Autor: ~Randapemzwanaboruta [83.26.165.*]
    A co? Planują split i przegapiłem ? :) kilkadziesiąt złotych, tere fere, nie zycze złe spółce sle Bayer to trochę maly.
  • Re: Ciekawostka Autor: ~funio [91.192.199.*]
    Nawet nie wiesz co to split xD
  • Re: Ciekawostka Autor: ~Kapral [51.175.83.*]
    Kilkadziesiąt zl przy 315 mln akcji - no no
  • Re: Ciekawostka Autor: ~beep [77.253.65.*]
    nie chlej tyle bo literki gubisz lub przestawiasz - zdrowie ważniejsze niż straty na akcjach
  • Re: Ciekawostka Autor: ~Art [37.248.166.*]
    A firmy za wczasu się zabezpieczą
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.248.160.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Ciekawostka Autor: ~Wojskowy [5.173.93.*]
    A trzymając się założeń przychodów to na 4q możliwe jakieś pierwsze finalizacje. A tu będzie szło w setki milionów
[x]
HUBTECH 0,00% 0,25 2026-05-04 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.