Nabananowej giełdzie najlepiej się zarabia na banktutach a nie spółkach które mają zyski. Elzab powinien kosztować 12zl przy takich zyskach atu cisza i nic się nie dzieje.
Sorry, ale o czym piszesz? Jakie zyski? 230 tys za 3Q przy 3 mln straty za 2Q. Przychody za wyjątkiem 1 Q sporo mniejsze niż w 19. Jedyne co mnie tu trzyma, to nadzieja. Oby znowu nie okazało się, że to matka głupich.
Minimalny zysk prze zerowej sprzedaży kas, a grudzień i wymiana dla gastronomi coraz bliżej. Potem czerwiec 2021 bedzie rekordowy. Przyszłość kupujesz człowieku.
pytanie czy pęknie bo mam wrażenie że dochodzimy do 4.30 i widząc taki baton ludki dodają niżej zlecenia aby sprzedać ze strachu pewnie w końcu się wysypią, bo pojawił się nagle dość znaczący popyt w dodatku cały czas ktoś dosypuje na zakup coś się kroi?
ale ładnie też cały czas przybywa zleceń po stronie kupna które praktycznie wszystko wybiera tak jakby odwróciła się sytuacja i jakiś fundusz dobierał a wysypywali się obecnie mali inwestorzy??
Koleś podnosi cenę bo zaczynają mu skubać, a to klasyczna podpucha na zbieranie. Zdziwił by sie jak ktoś łyknie to jednym zleceniem i koleś ma pozamiatane odniechce mu się zabawy
A co Wy tu z grubym chcecie sie kopac?Ludzie sa jednak dziwni przeciez zrobi z Wami co bedzie chciał bo pewnie tu coś rozgrywa.Nie słyszałem jeszcze by forum miało jakikolwiek wpływ na notowania i kształtowanie kursu.Kupiliście pod coś to trzymajcie i czekajcie az ktoś zdecyduje że to juz